ky101 RC Drone Rood

ky101 RC Drone Rood

Referentie:

€ 57,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

KY101 RC Drone .


Deze minicamera-drone is perfect voor binnen en buiten. Als je luchtfotos wilt maken of op zoek bent naar een betaalbare camera-drone, dan is de KY1010 mini quadcopter een ideale keuze.

Met één druk op de knop stijgt of landt deze quadcopter vanzelf en dankzij de hoogte houdt functie houd u de camera stabiel tijdens het filmen. Al deze functies maken het geweldig voor de drone-beginner en zorgen voor een gemakkelijke en plezierige drone-ervaring.

Headless flight control betekent dat de drone door de afstandsbediening wordt georiënteerd, dus het maakt niet uit op welke manier hij naar uw bedieningselementen is gericht. Dus als u de oriëntatie van de drone niet kunt bepalen aan de hand van de knipperende LED's, maakt u zich geen zorgen, de headless flight control lijnt de bewegingen van de drones uit ten opzichte van de positie van de controller, dus als u naar voren duwt, gaat de drone weg van u en duwt de joystick naar u toe zorgt ervoor dat de drone naar u toe zal reizen. Er is ook een terugkeer met één sleutel die de drone rechtstreeks naar u terugbrengt als u die nodig heeft.

Deze mini-quadcopter wordt geleverd met een afneembare camera die foto's kan maken of video kan vastleggen in resoluties van 640x480. Het is te gebruiken met Android- en iOS-apparaten via de FYD-FPV-app. Hierdoor kun je de live feed van de camera zien, zodat je een first-person beeld van de vlucht krijgt alsof je aan boord van de drone zit.

Bybuy
8548 Items

Specificaties

EAN
8720165055128

16 andere producten in dezelfde categorie: