Dell Advanced Projector 7760

Dell Advanced Projector 7760

Referentie:

€ 1.999,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Zonder lamp. Laser-helder.

Krachtige, zeer heldere projector met lampvrije lasertechnologie voor presentaties in middelgrote tot grote ruimten.

- Vergeet de lamp: Lampvrije lasers werken constant met een helderheid van 5.400 lumen voor prachtige projectie, ook als het omgevingslicht niet ideaal is.
- Eenvoudige connectiviteit: Profiteer van meerdere oplossingen voor draadloze connectiviteit. U kunt presentaties centraliseren via LAN-display en die vanaf elke compatibele smartphone en tablet projecteren.
- Reken op een lange levensduur: U hoeft geen lampen te vervangen en de gebruiksduur van de laser is 20.000 uur, dus er is weinig IT-support of onderhoud nodig.

Prachtige projectie vanuit meerdere richtingen.
- Projecteer onmiddellijk: lasertechnologie zonder lamp zodat er geen vertraging is, de projector direct aan- en uitgezet kan worden, en de projector niet hoeft op te warmen en af te koelen. Laserprojectie biedt ook een briljant kleurenbereik met rijke, levensechte kleuren.
- De beste en helderste: Met 5.400 lumen is de projectie altijd helder en krachtig, ook in omgevingen met minder gunstig licht.
- Elke hoek, altijd en overal: de 7760 is ontworpen om perfect vanuit elke hoek te projecteren, zelfs op de zijkant of op z'n kop. De projector kan 24 uur per dag aanblijven, heeft een laag energieverbruik en is daardoor perfect voor veeleisende taken zoals digitale bewegwijzering.

Eenvoudige, probleemloze connectiviteit.
- Blijf verbonden zonder kabels. Gebruik het verborgen vak voor uw eigen oplossing voor draadloze weergave van derden of de Dell draadloze module WR517 voor presentatie zonder kabels.
- Bedien de ruimte vanaf elk apparaat. Met LAN Display kunt u vanaf elke plek in uw netwerk, en van elk compatibele apparaat presenteren, zoals laptops, smartphones en tablets.

Ontworpen om te presteren.
- Gemaakt voor samenwerking: De Dell 7760 maakt samenwerken eenvoudig. Met ingebouwde conferentie bedieningselementen, kan u vanaf maximaal vier verschillende apparaten tegelijk presenteren.
- Zet de projector aan en het volume open: twee geïntegreerde luidsprekers van hoge kwaliteit bieden uitstekende Dell-C-klasse geïntegreerd geluid, zodat uw presentatie is voorzien van krachtige audio.

Betrouwbare prestaties, betrouwbare support.


Bespaar onderhoud. Bespaar tijd. Bespaar geld.
Reken dag in dag uit op betrouwbare prestaties. U krijgt 20.000 uur gebruiksduur van de laser en er hoeft geen lamp te worden vervangen, zodat u tijd en geld kunt besparen en kunt besparen op bezoeken van IT- en faciliteitsonderhoud.

Wij staan achter u.
Uw projector wordt geleverd met 2 jaar Advanced Exchange garantie die kan worden uitgebreid met dekking voor de laser.

Alles onder controle, ook op afstand.
Met gecentraliseerd beheer op afstand via LAN-bediening/Creston kunt u uw projectoren eenvoudig beheren en gebruikers bijstaan zonder zelf naar de ruimte te gaan.
Dell
1425 Items

Specificaties

EAN
0884116234517

16 andere producten in dezelfde categorie: