Canon LV-X300ST - Beamer

Canon LV-X300ST - Beamer

Referentie:

€ 649,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Heldere, scherpe, natuurgetrouwe beelden
Klanten die een heldere, betaalbare projector met korte projectieafstand van hoge kwaliteit nodig hebben, vinden in de LV-X300ST precies wat ze zoeken. Met de klassieke hoogte-breedteverhouding van 4:3 en XGA-resolutie (1024 x 768 pixels), een helderheid van 3000 lumen en een contrastratio van 2300:1 levert de DLP-technologie van de projector scherpe, nauwkeurige beelden. De projectieratio van 0.61:1 verkleint de projectieafstand aanzienlijk vergeleken met conventionele projectoren en is daarmee bij uitstek geschikt voor vergaderruimten of leslokalen.

Handig te vervoeren
Met een gewicht van slechts 2,8 kg is de LV-X300ST licht genoeg om mee te nemen naar een andere locatie. Hierdoor is de projector ideaal voor zakelijke en educatieve omgevingen waar moet worden geprojecteerd in verschillende ruimten, ook kleine ruimten, op een campus of in bedrijfsvestigingen.

Eenvoudige installatie
De verticale (-18/+12 graden) trapeziumfoutcorrectie zorgt ervoor dat beelden een perfecte geometrie behouden, zelfs in kleine ruimten. Met de functie voor schermkleurcorrectie als extra ondersteuning, behaal je geweldige resultaten in een omgeving zonder scherm. Deze functie compenseert de beeldverkleuring die optreedt wanneer beelden op een gekleurde wand worden geprojecteerd. Het publiek ervaart heldere geprojecteerde beelden met natuurlijke kleuren, zelfs als er geen scherm aanwezig is.

Verminder de kosten, niet de kwaliteit
De levensduur van 4000 uur van de lamp van de LV-X300ST zorgt ervoor dat je totale eigendomskosten laag blijven - en met de energiebesparende ecomodus kan de levensduur zelfs worden verlengd tot 6000 uur. Bovendien wordt het energieverbruik van het apparaat met de ecomodus gereduceerd tot slechts 270 W. De projector verbruikt minder dan 1 W in stand-by (LAN uitgeschakeld). Met de ecomodus kan bovendien een geluidloze, storingsvrije omgeving worden gecreëerd, doordat het geluid van de ventilator wordt beperkt tot slechts 29 dBA. Een extra voordeel is dat er geen luchtfilters zijn om schoon te maken of te vervangen.

Veelzijdige verbindingsmogelijkheden
Met de uitgebreide keuze aan ingangen kan de LV-X300ST moeiteloos stilstaande en bewegende beelden projecteren via een breed scala aan bronnen. De HDMI™-poort levert heldere, scherpe beelden afkomstig van de hedendaagse digitale bronnen, zoals Blu-ray-spelers en laptops. Twee VGA-poorten bieden connectiviteit met oudere computers. De LV-X300ST kan op afstand worden bekeken en bediend via de RJ-45-poort en ondersteunt de Crestron Connected™-standaard. De ingebouwde luidspreker van 10 W zorgt voor prachtig geluid bij presentaties.
Canon
1425 Items

Specificaties

EAN
4549292021639

16 andere producten in dezelfde categorie: