Fen Special Edition - Activity tracker - Zwart

Fen Special Edition - Activity tracker - Zwart

Referentie:

€ 39,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Fen activity tracker is een instapmodel en zorgt ervoor dat jouw activiteiten de hele dag worden gemeten én worden opgeslagen in een app. Voor stillen zitten krijg je geen tijd met de Fen activity tracker, je krijgt namelijk een melding wanneer je nog niet voldoende hebt bewogen op een dag. Heb je soms een duwtje in de rug nodig? Deze Fen activity tracker helpt jouw richting jouw Fitness doelen.
Naast het functionele deel, is deze activity tracker ook erg fraai om overdag te dragen en ultra dun, zodat hij makkelijk weg valt onder kleding.

Maat
De Fen activity tracker is geschikt voor de meeste polsomtrekken, zo kan je de tracker laten variëren in polsomtrek van 15.4cm tot en met 21.5cm!

Volg je activiteiten
De Fen activity tracker meet jouw dagelijkse activiteiten de hele dag door en slaat deze op in de “iWOWNfit Pro” app. De activity tracker meet jouw hartslag, jouw aantal stappen, afstand en het aantal verbrande calorieën.

Meerdere activiteiten
U kunt met de Fen activity tracker meerdere activiteiten meten, o.a: wandelen, hardlopen, fietsen, touwtje springen, jumping jacks en nog veel meer.

Smartphonemeldingen
Wanneer je de Fen activity tracker met jouw smartphone verbind geeft het ook jouw notificaties weer. Zo blijf je altijd op de hoogte wat er in je omgeving gebeurt, ook tijdens jouw workout! Je kan meldingen krijgen van oproepen maar ook krijg je appjes en sociale mediaberichten binnen op jouw Fen activity tracker

Slaaptracker
De Fen activity tracker detecteert uw slaap proces, zo kunt u in de app zien wanneer u diep heeft geslapen maar ook licht heeft geslapen

Meerdere kleuren
De Fen activity tracker is leverbaar is diverse kleuren, zo kan je kiezen voor; zwart en pastel. Welke kleur past bij jou?

Specificaties
-Activity tracking
-Slaap monitor
-Notificatie
-Anti-diefstal
-Remote camera control
-Hartslag meting
-Data opslag van 7 dagen

App
De “iWOWNfit Pro” app is gemakkelijk te downloaden vanuit de Appstore voor apple devices maar ook uit de google playstore voor android devices. Je kan hiervoor de QR code gebruiken, zoals in de handleiding staat maar ook zoeken op; “iWOWNfit Pro”.
97 Items

Specificaties

EAN
8719689737030

16 andere producten in dezelfde categorie: