Samsung Galaxy Fit - Activity Tracker - Zwart

Samsung Galaxy Fit - Activity Tracker - Zwart

Referentie:

€ 60,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De nieuwe generatie Galaxy Fit

Licht, duidelijk en supersnel
Zie in een oogopslag alles wat je nodig hebt. Je fitnessstatistieken roep je zo op en krijg je op het Full Color AMOLED Display helder in beeld. In een handomdraai krijg je alles in hoge resolutie te zien.

Zo licht dat je niet eens merkt dat je hem draagt
Altijd klaar voor de start. De Galaxy Fit is gemaakt van duurzame, superlichte materialen. Zo word je niet gehinderd in je work-outs en kun je vol energie aan je nieuwe uitdagingen beginnen.

Genoeg power voor lange work-outs
Leg de lat gerust wat hoger. De Galaxy Fit heeft meer dan genoeg power voor je dagelijkse work-outs, dus je kunt nog langere uren maken om je fitnessdoelen te halen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt als je je activiteiten bijhoudt.
Stevig genoeg om je bij te houden
Push jezelf steeds iets verder om je fitnessdoelen te bereiken. De duurzaamheid van de Galaxy Fit voldoet aan een militaire standaard en hij is waterdicht tot 5ATM. Je kunt rustig buiten gaan sporten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stof of regen.

Laat je hart spreken
Het begint allemaal met je hart. De Galaxy Fit volgt je hartslag ook als jij er niet aan denkt. Hij geeft je een melding als je hartslag in rust boven een bepaald niveau komt.

Geavanceerde fitnesstracker
De Galaxy Fit is niet zomaar een fitnesstracker. Hij houdt je op de hoogte en geeft je de mogelijkheid om meteen met voorgeïnstalleerde teksten te reageren op binnenkomende berichten. Hij synchroniseert Do Not Disturb-instellingen met je telefoon zodat je niet wordt gestoord.

Houd gemakkelijk al je activiteiten bij
De Galaxy Fit houdt automatisch tot zes activiteiten bij zodat jij je helemaal kunt focussen op in vorm komen. Je kunt in de Samsung Health-app tien voorkeursactiviteiten uit meer dan 90 work-outs selecteren en personaliseren. Bovendien kun je ook een favoriete activiteit registreren voor een snelle start.

Slimmer tracken, beter slapen
Met behulp van de automatische slaaptracker analyseert de Galaxy Fit je slaapritme voor alle vier de slaapfasen en zie je in een oogopslag of je voldoende slaap krijgt. De Samsung Health-app geeft inzicht in nuttige informatie zoals slaaptijd.

Maak je geen zorgen
Houd stress onder controle. Controleer je stressniveau op de Galaxy Fit als je denkt dat het misschien wat uit de hand loopt en volg de geleide ademhalingsoefeningen om stress tegen te gaan.
Samsung
97 Items

Specificaties

EAN
8801643737207

16 andere producten in dezelfde categorie: