3D-Printer Sindoh 3Dwox 1 12 7 Cm Kleuren-Touchscreen Geïntegreerde Camera Flexibel Metaalbed Incl. Software

3D-Printer Sindoh 3Dwox 1 12 7 Cm Kleuren-Touchscreen Geïntegreerde Camera Flexibel Metaalbed Incl. Software

Referentie:

€ 1.599,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Sindoh 3Dwox 1 Single 3D-printer
De 3Dwox 1 profiteert van de tientallen jaren ervaring van Sindoh bij de productie van 2D-printers. Deze eenvoudig te bedienen 3D-printer met een single extruder beschikt over een groot aantal functies voor een verhoogde gebruiksvriendelijkheid en verbeterde afdrukresultaten.

Breid uw toepassingsspectrum uit
Met het open source-materiaalsysteem is het gebruik van de meest uiteenlopende materialen mogelijk, voor een uitgebreid toepassingsspectrum. Het gebruik van materiaalpatronen is eveneens mogelijk. Zo kunt u ook het gemak van automatisch laden en ontladen ervaren.

Verbeter uw kantooromgeving
Met de gesloten behuizing en het HEPA-filter absorbeert de 3Dwox 1 van Sindoh alle deeltjes en stof die tijdens het afdrukken vrijkomen, om uw werkomgeving te beschermen. Met de nieuwe stappenmotoren is de 3Dwox 1 een van de stilste filamentprinters op de markt.

Met weinig tijd naar het perfecte resultaat
Hoge betrouwbaarheid en bewaking op afstand zijn twee functies die u veel tijd besparen bij het controleren van de resultaten van uw 3D-printer. Begin met 3Dwob-Slicer om een afdrukopdracht in de Easy- of Advanced-modus voor te bereiden en te starten. Gebruik een browser of de 3DWox-app van Sindoh om de camera in de printer te gebruiken en de print in uw lokale netwerk te bewaken. Tot slot verwijdert u het flexibele metalen bed, waarmee losmaken van de print zonder gereedschap mogelijk is.

3Dwox 1 spreekt uw taal
Zowel de gebruikersinterface van de printer als de slicer zijn onder andere in het Duits, maar ook in veel andere talen beschikbaar.

Tip: gebruik de instellingen "Easy Mode" en "Slow Speed - High Quality" om kwalitatief bovengemiddelde 3D-geprinte objecten te krijgen. De kunnen zich laten zien!

Highlights & Details
Open filamentsysteem
Gesloten behuizing
Uiterst betrouwbaar
Zeer eenvoudige bediening
147 Items

Specificaties

EAN
8809368985804

16 andere producten in dezelfde categorie: