CraftBot Plus Pro (incl. FMS Encoder)

CraftBot Plus Pro (incl. FMS Encoder)

Referentie:

€ 1.934,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Discount actie: Tussen 21 september en 18 oktober 2020 geldt er op de CraftBot Plus Pro (incl. FMS Encoder) een kortingsactie waarmee u 300 euro (ex. btw) bespaart!

CraftBot Plus Pro, ook wel de Tank genoemd, is een betrouwbare en duurzame 3D-printer van CraftUnique. Deze nieuwe, geüpgradede versie zorgt voor nog meer mogelijkheden dan zijn award winnende voorgangers.

De vorige versie van deze CraftBot Plus werd in het verleden door 3D Hubs meermaals uitgeroepen tot “Best Plug and Play 3D printer” en “Best Budget 3D-printer”. CraftUnique heeft deze betrouwbare, single head 3D printer in een vernieuwd jasje gestoken met enkele opvallende nieuwe features.

Filament Monitoring System
Bij iedere nieuwe CraftBot Plus Pro komt ook het Filament Monitoring System (FMS). De FMS zorgt ervoor dat uw print gepauzeerd wordt als de doorvoer van het materiaal niet meer is zoals het hoort. Hierdoor verliest u geen kostbare tijd als u een print van nul af aan terug moet opstarten. Ook het ingebouwde geheugen zorgt ervoor dat, zelfs bij stroomuitval, u gewoon verder print waar de 3D-printer gestopt is.

All-Metal Hotend
Daarnaast heeft deze CraftBot Plus Pro ook een nieuwe, volledig metalen hotend. De samenstelling van deze hotend zorgt voor een betere flow, minder opstopping en een verbeterde printkwaliteit. De vernieuwde ventilatoren zorgen tevens voor een optimale koeling.De combinatie van deze hotend met de direct drive extrusie laat u toe om een ontzettend uitgebreide range aan materialen te printen.

Nieuw glazen printbed
Daarnaast werkt deze CraftBot Plus Pro ook met een glazen printbed. Dit zorgt voor een betrouwbaardere, gladdere afwerking van uw prints. Het glas is ook duurzamer dan de aluminiumplaat die zijn voorgangers gebruikten.

5 jaar garantie
Daarnaast biedt CraftUnique ook nog een uitzonderlijke garantieperiode aan. Iedere Craftbot Plus Pro heeft een garantietermijn van 5 jaar, of 5000 printuren.

147 Items

Specificaties

EAN
5999566801815

16 andere producten in dezelfde categorie: