XYZprinting da Vinci Nano (Wit)

XYZprinting da Vinci Nano (Wit)

Referentie:

€ 257,84
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Compact en draadloos. Mijn eerste printer.

da Vinci nano w is ontworpen om 3D-printen voor iedereen toegankelijk te maken. Door zijn micro-design is hij veilig en draagbaar, een ideale 3D-printer voor ieder kind.

Dankzij het gewicht van slechts 4,7 kg is deda Vinci nano w licht genoeg om mee te nemen naar vrienden en het plezier van 3D-printen te delen.

Al onze printmaterialen worden gecontroleerd op kwaliteit en vooraf getest, dus u hoeft materiaalinstellingen niet aan te passen. U hoeft alleen uw model te laden en in XYZmaker op Print te drukken om iedere keer opnieuw geweldige resultaten te verkrijgen.

Wordt volledig gemonteerd geleverd met software voor automatische nivellering en een systeem voor automatische filamenttoevoer, zodat instelling, kalibratie en onderhoud kinderspel zijn.

Print vanaf elke plek in uw huis, op kantoor of in de werkplaats. Ontwerp uw 3D-modellen met onze eigen app, XYZmaker (mobiel) op uw tablet en stuur ze draadloos over uw wifi-netwerk om te printen.

Dankzij het afgesloten printgedeelte hoeft u zich geen zorgen te maken over aanraking van de hete extruder of bewegende delen. Bij het ontwerp van deze printer hebben wij de veiligheid van uw kinderen in gedachten gehouden. Bovendien print deda Vinci nano w met biologisch afbreekbaar PLA-filament zonder DEHP, een van de veiligste printmaterialen die verkrijgbaar zijn.

Met een uitneembaar printbed van 120 x 120 x 120 mm print u objecten van hoge kwaliteit en haalt u deze er gemakkelijk uit door het printbed uit de printer te nemen.


147 Items

Specificaties

EAN
4713120939346

16 andere producten in dezelfde categorie: