Lost Horizon - Windows

Lost Horizon - Windows

Referentie:

€ 16,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Lost Horizon is het nieuwste avontuur van de makers van Secret Files. Nazi’s reizen over de hele wereld, op zoek naar occulte wapens om de plannen voor verdere veroveringen te helpen verwezenlijken - en om de sleutel te vinden die de mythische Shambala kan ontgrendelen.

Wanneer Fenton Paddock, een voormalige Britse soldaat en ongelukkige smokkelaar, wordt gevraagd om een verloren expeditie in Tibet te vinden, heeft hij er geen idee van dat zijn zoektocht hem zal leiden door drie continenten en uiteindelijk tot een geheim, dat de hele wereld op zijn op kop zal zetten...

Lost Horizon biedt een mooie setting in een periode net na de Eerste Wereldoorlog. In de game vind je een klassieke jaren ‘30 setting, fascinerende locaties, waaronder Hong Kong, Tibet en Marokko en een spannende zoektocht naar een van de grootste geheimen van de mensheid.

Lost Horizon is een avontuur zoals de klassiekere spellen gespeeld worden. Het draait niet om reactievermogen, maar meer om de puzzels en dialogen. Met Lost Horizon zal je flink wat avontuur op je pad vinden!
984785 Items

Specificaties

EAN
4020628506223

16 andere producten in dezelfde categorie: