Rise Of Nations - Windows

Rise Of Nations - Windows

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Rise of Nations is een nieuw, historisch, real-time strategiespel, ontworpen door Brian Reynolds van Big Huge Games, die ook de klassieker Civilization II ontwikkelde. Voor het eerst ervaren de gamers de adembenemende spanning en snelheid van real-time gaming, gecombineerd met de epische dimensie en de diepgang van turn-base strategiespellen. Rise of Nations wekt 6.000 jaar geschiedenis tot leven, van de oudheid tot het informatietijdperk, niet alleen via oorlogen, maar ook via het bouwen van steden, handel en diplomatie. Ondanks de lange tijdlijn is het met Rise of Nations mogelijk om het spel sneller te kunnen spelen. Rise of Nations combineert de epische dimensie en de diepte van Civilization met de snelle actie en spanning van "Age of Empires" . - 18 naties: Azteken, Bantoes, Britten, Chinezen, Egyptenaars, Fransen, Duitsers, Grieken, Inca's, Japanners, Koreanen, Maya's, Mongolen, Nubiers, Romeinen, Russen, Spanjaarden en Turken.
- Onderzoek meer dan 50 verschillende technologieen en bouw 14 wereldwonderen, inclusief het Vrijheidsstandbeeld en het Space Wonder.
- Creeer een echte strategische spelervaring met in-depth game features zoals nationale grenzen, aanvallen in de flank, spionnen en generaals.
- Vecht op het land, op zee of in de lucht met alle mogelijke wapens, zoals katapulten, musketten, tanks en kernraketten.
984785 Items

Specificaties

EAN
0805529209114

16 andere producten in dezelfde categorie: