FIFA Manager - 08 - Windows

FIFA Manager - 08 - Windows

Referentie:

€ 19,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
- Overzichtelijk: Het toegankelijke beginscherm en het uitgebreide helpsysteem helpen je snel op gang. De volledig aanpasbare interface voorziet je in één oogopslag van alle belangrijke informatie. Kies vijf van de totaal twintig widgets om alle belangrijke gegevens in een duidelijke opmaak permanent in beeld te hebben.

- Nog meer inhoud: Nog meer competities, spelers, toernooien (FIFA Confederations Cup, FIFA U-20 World Cup, plus verschillende internationale competities). Ook nieuw is de grote database met meer dan 75.000 historische uitslagen uit verschillende competities! Er zit ook een krachtige editor in het spel.

- Regionale inhoud: Een van de belangrijkste punten van FIFA MANAGER 08 is regionale inhoud: die varieert van in totaal 24 Spaanse competities tot het Spaanse nominatiesysteem. Het 6de Engelse competitieniveau zit in het spel en de financiering van grote internationale investeerders is erg realistisch.

- Nieuwe stadion-editor: Je kunt zeer realistische stadions bouwen met behulp van de gemakkelijk te gebruiken editor met een modulair bouwsysteem, waarbij je kunt kiezen uit meer dan vierhonderd elementen. Bouw in een paar minuten je droomstadion.

- 'Echt' scouten: Voor het eerst in de historie van de FIFA MANAGER-reeks moeten spelers echt worden gescout. De statistieken van spelers van andere clubs zijn verborgen of je ziet alleen maar ruwe schattingen. Externe bureaus en een capabele staf helpen je bij het scouten. Deze functie maakt de transfermarkt nog realistischer en spannender.

- Kleedkamerchemie: De nadruk ligt hierbij op de communicatie met je spelers. Met deze functie kun je spelers beloften doen op de korte termijn ('Je speelt morgen!') of de lange termijn ('Ik maak een international van je!'). Maar let op: als je je niet aan je beloften houdt, gaat dat ten koste van de motivatie van je spelers en jouw eigen reputatie. Ook nieuw: de spelers kunnen jou als coach nu direct confronteren met hun eisen: meer speeltijd, een ander rugnummer, de aanvoerdersband of de verantwoordelijkheid om strafschoppen te nemen..

- Transfermarkt: Hier kun je je eigen spelers direct aanbieden aan andere clubs, langetermijnafspraken maken bij het inlijven van spelers en het laatste woord hebben bij onderhandelingen. Dit en nog 25 verbeteringen zorgen voor een zeer realistische sfeer.

- Nieuwe schermresolutie: De schermresolutie is nu optimaal bij 1280x1024 voor een beter overzicht (andere resoluties worden ook ondersteund).

- Training: FIFA MANAGER 08 bevat een compleet nieuw trainingsysteem met een analysemodel voor spelers. Houd elke week de ontwikkeling van al je spelers op elk gebied bij. Gebruik moderne methoden om een specifiek trainingsschema voor elke speler op te stellen! Het kiezen en oefenen van specifieke standaardsituaties voor de 3D-wedstrijden is belangrijk om je team goed voor te bereiden op de volgende tegenstander.

- Media: Er zijn weer realistische interviews voor en na de wedstrijd, studio-interviews en persconferenties. Ervaar hoe het is om in de spotlights te staan en een topclub te coachen!

- 3D-wedstrijden: Een hogere resolutie, gedetailleerdere structuren, aantrekkelijkere stadions, een betere weergave van de techniek van de spelers, verbeterde passing: goed is nu nog beter.

- Series: Met het nieuwe hulpmiddel Series kun je elke dag de gamewereld analyseren en zoeken naar interessante evenementen. Je vindt er alles: of een team 10 strafschoppenseries op rij heeft gewonnen, of een speler in 7 opeenvolgende wedstrijden heeft gescoord, enzovoort! De analyse beslaat meer dan 150 verschillende typen reeksen.

- Nieuwe functies: Er zijn talloze nieuwe en vernieuwende functies: het speltype Simulation (waarin je in één dag 20 seizoenen kunt simuleren), wereldwijde jeugdkampen (kies simpelweg land en locatie), een Hall of Fame voor topspelers, een 24-uurs inforegel voor transfers aan het einde van de transferperiode, oefenwedstrijden tegen je eigen amateur- en jeugdteams, 20 persoonlijke prijzen voor jou als coach (bijvoorbeeld de gouden sleutel tot de stad), et cetera.

- Seizoensoverzicht/Europa in vergelijking: Nu met nog meer statistieken en overzichten in de loop van het seizoen: van het FIFA/Coca-Cola-wereldklassement tot veranderingen in het klassement van alle tijden. Van de beste jeugdspelers tot analyses van de voorbereiding van alle clubs. Met behulp van het speciale, nieuwe statistiekencentrum kun je op elk moment belangrijke gegevens uit de Europese topcompetities vergelijken.

- 'Extra Time': FIFA MANAGER 08 bevat ook alle functies van het FM07-uitbreidingspakket Extra Time.
984785 Items

Specificaties

EAN
5030946064816

16 andere producten in dezelfde categorie: