Baldur's Gate + Tales Of The Sword Coast - Windows

Baldur's Gate + Tales Of The Sword Coast - Windows

Referentie:

€ 5,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Baldur's Gate + Tales Of The Sword Coast geeft je Baldur's Gate samen met het uitbreidingspakket Tales Of The Sword Coast!

Baldur's Gate is een klassiek rollenspel van de makers van Mass Effect en Dragon Age. In de spelwereld die is gebaseerd op de fictie van Dungeons & Dragons ga jij met een groep uiteenlopende strijders op avontuur. Welkom in de wereld van de traditionele rpg-actie!

Je begint in een klooster/bibliotheek genaamd Candle Keep, waar je opgevoed bent door je adoptie vader Gorion. Op een dag zegt Gorion dat jij, jezelf moet voorbereiden om te vertrekken uit Candle Keep. En dan begint je avontuur buiten Candle Keep.

De uitbreiding Tales Of The Sword Coast voegt een extra twintig tot dertig uur aan missies toe in Baldur's Gate. Met vier grote extra gebieden om te verkennen is dit uitbreidingspakket een ware verrijking voor de spelwereld!

De karaktereigenschappen van je spelfiguur in Baldur's Gate verandert op basis van je prestaties. Door opdrachten te vervullen en vijanden te verslaan, word niet alleen jij, maar ook je teamleden sterker. Sommige opdrachten moet je voltooien om de verhaallijn verder te brengen, maar het grootste deel staat hier los van en kan je op fascinerende zijsporen brengen.

Baldur's Gate laat je zelf een groep samenstellen om het spel mee te doorlopen. Hoewel je deze karakters direct kan besturen, hebben ze ook allemaal een eigen achtergrond. Zo kun je met je reisgenoten praten, persoonlijke problemen oplossen en zelfs een romance starten!

Beleef een geweldig avontuur samen met je reisgenoten in Baldur's Gate!
984785 Items

Specificaties

EAN
7350002939567

16 andere producten in dezelfde categorie: