Company of Heroes - Game of the Year Edition - Windows

Company of Heroes - Game of the Year Edition - Windows

Referentie:

€ 15,49
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De geprezen studio Relic Entertainment tilt het RTS genre naar nieuwe hoogten. Company of Heroes werd niet voor niets uitgeroepen tot beste Strategie game van de E3 2005. Deze RTS game brengt je midden in het slagveld van de tweede wereldoorlog.

Company Of Heroes begint op de D-Day invasie bij Normandië waarbij jij als gamer je troepen aanstuurt om de Duitsers te verslaan. Dit ontaardt in één van de meest heftige veldslagen ooit. Ga met je troepen, voertuigen en wapens het oorlogsgebied in en strijd voor de overwinning.

Naast de uitgebreide single-player campagne kun je de multiplayer via Lan of Internet tot 8 spelers induiken. De strategische vechtactie wordt dankzij de scherpe 3D graphics zeer mooi in beeld gebracht.

Alle omgevingen zijn te vernietigen en je kunt lekker snel inzoomen om je troepen achter muurtjes, tanks of gebouwen te laten schuilen. In Company Of Heroes heb je echt volledige controle over je troepen, voertuigen en wapens.

Dit is strategische oorlogsvoering op het scherpst van de snede; niet voor niets wordt de game online nog steeds volop gespeeld!
984785 Items

Specificaties

EAN
4005209099394

16 andere producten in dezelfde categorie: