SKIKK 2019 Extreme

SKIKK 2019 Extreme

Referentie:

€ 3.670,92
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
SKIKK 2019 EXTREME

High End Laptop to the extreme



17,3 inch Full HD laptop standaard met Intel Core I9 9900K octacore (8) processor en NVIDIA GeForce 2080 8 GB, Ideaal geschikt voor studenten, muziek productie, grafische vormgeving thuisgebruik, zakelijk, Virtual Reality en Gaming
Zoveel extreme power, Zoveel mogelijk­heden!

De extreme prestaties van de SKIKK 2019 - Extreme zijn ongekend voor een laptop en je neemt ’m nog makkelijk mee ook. Ga soepeler dan ooit van idee naar eind creatie met de nieuwste en extreem krachtige, Intel 9e generatie i9-9900K processor. Nog meet en sneller geheugen, geavanceerde Nvidia RTX graphics, razendsnelle opslag en nog veel meer. Standaard wordt dit model al met 32 GB geheugen gleverd en is zelfs uitbreidbaar tot 64GB.
Processor: Power to the core (Intel i9 9900K).

Met nieuwe Intel Core-processors van de 9ste generatie bereikt de SKIKK 2019 Extreme ongekende hoogten in rekenkracht. Deze laptop heeft nu een 8‑core Intel Core i9-processor. Deze is tot 40 procent sneller dan de vorige generatie, met Turbo Boost-snelheden tot 5,0 GHz. Programeren en compileren, 3D‑modellen en video's renderen, special effects toevoegen, meerdere lagen aanbrengen in je tracks, of video coderen: je krijgt al je werk moeiteloos gedaan. En sneller dan ooit tevoren.
NVIDIA GeForce RTX - It's On !.

Deze laptop kun je samenstellen met de NVIDIA® GeForce® RTX 2080 8GB videokaart, voor desktopwaardige gamingprestaties en realtime raytracing onderweg.Ongelooflijk snelle, stille prestaties. Realtime Raytracing. En de mobiliteit van de dunste, lichtste ontwerpen ter wereld. Het is alles waar je naar op zoek bent om op je best te kunnen gamen. En dat alleen in de gamelaptops van GeForce RTX.. Onze laptops met RTX GPU's geschikt zijn om ray traced games zoals Battlefield 5 op 1080p en 60 frames per seconde te spelen.
Potentieel voor overklokken - Haal het beste uit uw laptop

Neem de controle over het overklokproces over met de SKIKK Control Center-software. Verhoog uw grafische prestaties met meer dan 10% met één enkele klik.* Pas de laptop aan jouw behoeften aan en kies uit vier prestatiemogelijkheden: Stil, Energiebesparend, Performance en Entertainment.

* Gebaseerd op 3DMark 11-benchmarks met een GTX 1060 en GTX 1070 met een overclock-prestatieverhoging van respectievelijk 12,2% en 9,6%.
Veelkleurig toetsenbord met achtergrondverlichting

Een volledig nieuwe manier manier waarop je games speelt met het SKIKK toetsenbord met meerkleurige achtergrondverlichting. Kies uit een selectie van vooraf ingestelde verlichtingseffecten en pas de kleuren aan op je stemming. Met de programmeerbare toetsen met sneltoetsondersteuning op het toetsenbord kun je games op een geheel nieuwe manier spelen. En wil je de toetsenbord verlichting liever geheel wit of zelfs uit? Geen probleem ook dat kan natuurlijk nog steeds.
144Hz G-Sync beeldscherm

Verder heeft het standaard 144Hz beeldscherm G-Sync. G-Sync is technologie die tearing én stuttering tegengaan. Deze techniek is gebaseerd op adaptive sync, een techniek die beelschermen een variabele verversingssnelheid geeft. Dat betekent dat het beeldscherm op ieder moment de verversingssnelheid aanpast op die van de videokaart. Hierdoor geniet je van een vloeiende spelervaring, zonder haperende beelden. Handig tijdens snelle acties waarin je gericht moet schieten of tegenstanders moet ontwijken.
Opslag voor topprestaties - snel en betrouwbaar

Installeer al je favoriete games je hebt namelijk de mogelijkheid om deze laptop samen te stellen met tot 2 harde schijven en twee M.2 SSD's, waardoor een opslag tot vele terabytes mogelijk is. Dankzij de M.2-sleuf kunt u supersnelle NVMe SSD's gebruiken om uw prestaties te verhogen met snelheden die wel 6 x hoger liggen dan bij een standaard SSD. Kortom met onze uitgebreide opslag opties kun je altijd kiezen voor de hoeveelheid opslag ruimte welke het beste bij je past.
Minder wachten & meer doen

Je wilt snel kunnen werken als je met grote bestanden werkt en betere prestaties wilt, of meerdere profes­sionele apps of virtuele machines gebruikt, daarom is de SKIKK Extreme standaard al voorzien van 32GB DDR4 2400Mhz geheugen. Dit kun je zelf nog verder uitbreiden op basis van je behoeften en voorkeuren met ondersteuning tot maximaal 64 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 3000 MHz. Je hebt in deze laptop plek voor maar liefst 4 geheugen bankjes. Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit wordt geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden. Wordt geleverd met Windows 10 Home proefversie
10 Items

Specificaties

Processor
64 (8 cores)
Processor Generatie
Intel Core i9
Processor type
Kloksnelheid Processor
3
6 GHz (max. 5 GHz)
Werk Geheugen
32 GB
Opslagruimte
2000 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
17.3 inch
Schermresolutie
1920 x 1080 pixels
Grafische kaart
NVIDIA GeForce RTX 2080
Grafische kaart type
Stand alone videokaart
Besturingsysteem
Windows 10
Toetsenbord Indeling
QWERTY
Gewicht
3900 gram
Garantie
2 jaar
Gebruikt

16 andere producten in dezelfde categorie: