SKIKK LYNX

SKIKK LYNX

Referentie:

€ 2.265,84
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
SKIKK LYNX

The future of gaming



De SKIKK LYNX is een royale 17,3-inch gaming laptop. Met een compacte behuizing en geavanceerde hoogwaardige componenten definiëren de SKIKK LYNX als de absolute standaard als het gaat om maximaal meeslepende en onbeperkte mobiele high-end gaming. NVIDIA's nieuwe RTX 2070 grafischekaart, een mechanisch RGB-toetsenbord en een 144 Hz IPS-scherm bieden de beste spelervaring.

Ondanks de hoge spelprestaties blijft de laptop in alle situaties koel: Intel's 9e generatie zes-coreprocessor en NVIDIA's baanbrekende RTX grafische chips vertrouwen op een superieur koelsysteem, dat zorgt voor gematigde temperaturen binnen en buiten bij krachtige prestaties.

Het gaming beelscherm, welke is ingesloten in een smal displayframe, maakt gebruik van een helder Full HD IPS-scherm met hoge contrastwaarden en een intense kleurenhelderheid voor een optimale presentatie van games en video's. De SKIKK LYNX gebruikt 144 Hz-technologie als garantie voor een extreem vloeiende weergave - waar de laptop ook goed gebruik van kan maken dankzij de hoogwaardige componenten.

Vier USB-poorten, waaronder een in de USB-C-versie, afzonderlijke ingangen en uitgangen voor microfoon en hoofdtelefoon, een Gigabit Ethernet-poort en een geïntegreerde kaartlezer bieden uitgebreide aansluitmogelijkheden. Bovendien heeft het apparaat een grote verscheidenheid aan externe video-interfaces: de aansluiting van maximaal drie externe monitoren maakt bij uitstek panoramisch gamen mogelijk.

Met een gewicht van ongeveer 2,5 kg is de SKIKK LYNX relatief licht. Een stevige basiseenheid en een torsiebestendig, met metaal vervaardigde displaydeksel zorgen ervoor dat de stabiliteit niet wordt verwaarloosd. Wordt geleverd met Windows 10 Home proefversie
10 Items

Specificaties

Processor
64 (6 cores)
Processor Generatie
Intel Core i7
Processor type
Kloksnelheid Processor


Werk Geheugen
32 GB
Opslagruimte
1000 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
17.3 inch
Schermresolutie
1920 x 1080 pixels
Grafische kaart
NVIDIA GeForce RTX 2070
Grafische kaart type
Stand alone videokaart
Besturingsysteem
Windows 10
Toetsenbord Indeling
QWERTY
Gewicht
Garantie
2 jaar
Gebruikt

16 andere producten in dezelfde categorie: