SKIKK Base

SKIKK Base

Referentie:

€ 1.758,90
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
SKIKK BASE

Incredible power that's incredibly compact.



Met een ongeloofelijk hoog screen-to-body ratio van 82% en een ultra lichtgewicht design kun je met de SKIKK Base meer doen, waar je ook bent. Met trots indruceren wij de s'werelds eerste 16.1" laptop beeldhscherm,portabiliteit en toch de best mogelijke media ervaring. SKIKK Base combineert de beste technologieën van de 9ste-generatie Intel Core™-processors met NVIDIA's GeForce® RTX videokaarten. Gecombineerd met het extreem krachtige 144Hz-scherm overheerst deze laptop de competitie! Deze laptop is uniek in zijn klasse zijn ultra dunne en narrow bezel design.


Intel® Core™ Processoren - prestaties van de 9e generatie

Ervaar de superieure kracht van zes powercores binnen handbereik met de 9ste-generatie i7 9750H processor van Intel, waarmee je je kunt onderdompelen in onberispelijk gamen en entertainment in HD. Ongekende kracht en reactievermogen, in combinatie met eenvoudige ingebouwde beveiliging, betekenen dat je naar hartenlust snel en naadloos kunt werken, creëren en de nieuwe games spelen.
NVIDIA GeForce RTX - It's On !.

Ongelooflijk snelle, stille prestaties. Realtime Raytracing. En de mobiliteit van de dunste, lichtste ontwerpen ter wereld. Het is alles waar je naar op zoek bent om op je best te kunnen gamen. En dat alleen in de gamelaptops van GeForce RTX. Onze laptops met RTX GPU's geschikt zijn om ray traced games zoals Battlefield 5 op 1080p en 60 frames per seconde te spelen.
Big Screen, Small Body.

Met een ongeloofelijk hoog screen-to-body ratio van 82% en een ultra lichtgewicht design kun je met de SKIKK Base meer doen, waar je ook bent. Met trots indruceren wij de s'werelds eerste 16.1" laptop beeldhscherm,portabiliteit en toch de best mogelijke media ervaring.
Tough Alloy Body.

Gebouwd voor ultime duurzaamheid en grenzeloze mobiliteit. Het SKIKK chassis is gemaakt van een premium aluminiumlegering, ontworpen voor een opmerkelijk robuuste constructie.
Artificial intelligence (AI), machine learning & deep learning.

Alle vereiste krachtige hardware om soepel te werken terwijl een grote hoeveelheid gegevens verwerkt kan worden. Deze SKIKK laptop is de laptop voor Deep Learning. Je traint tot 50x sneller dan je huidige systeem met de krachtige GPU's van Nvidia. Deze laptop is alles wat je nodig hebt in een draagbare Machine Learning-laptop. We bouwen deep learning-machines voor onderzoekers en bedrijven.


Edge-to-Edge Immersion.

Met ongelooflijk dunne scherm randen van slechts 8 milimeter brengt de SKIKK Base je dichter bij de actie en dompelt je onder in de schitterende kleuren van het scherm..
Visuele intensiteit.

Het unieke scherm van de SKIKK base levert een verbluffende kleurweergave, ultrahoge vernieuwingssnelheden en een toonaangevende superlage (grijs-naar-grijs) responstijd. Het is de meest visueel intensieve weergave voor de meest veeleisende games en applicaties van dit moment.
Worlds First In-Glass Fingerprint Sensor.

De SKIKK tilt laptopbeveiliging naar een geheel nieuw niveau. Volledig geïntegreerd in 's werelds eerste op Synapics Glass gebaseerde Gamma TouchPad ™, is een OXi Clear ID ™ optische vingerafdruksensor die alleen oplicht wanneer de sensor nodig is. Het is zo opmerkelijk goed geïntegreerd, dat het volledig verborgen is voor het oog, tenzij geactiveerd.

Built to Last.

Met een Thermal Dynamic Tri-Fan-array, geavanceerde koperen koelpijpen met hoge dichtheid en gemicroniseerd diamanten thermisch mengsel, is de SKIKK Base de industriestandaard in dunne-vormbetrouwbaarheid en gebouwd voor de ultieme levensduur. Wordt geleverd met Windows 10 Home proefversie
10 Items

Specificaties

Processor
64 (6 cores)
Processor Generatie
Intel Core i7
Processor type
Kloksnelheid Processor


Werk Geheugen
8 GB
Opslagruimte
500 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
16.1 inch
Schermresolutie
1920 x 1080 pixels
Grafische kaart
NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
Grafische kaart type
Stand alone videokaart
Besturingsysteem
Windows 10
Toetsenbord Indeling
QWERTY
Gewicht
Garantie
2 jaar
Gebruikt

16 andere producten in dezelfde categorie: