Nba Live 2006

Nba Live 2006

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Word NBA-superster en heers op het veld in NBA LIVE 06, het spel waarin de emoties en intensiteit van het basketbal tot uiting komen zoals in geen ander basketbalspel op de markt.
De evolutie van de EA SPORTS Freestyle Control gaat verder met de gloednieuwe EA SPORTS Freestyle Superstars. Hiermee heeft de speler nu alle wedstrijdacties van NBA-sterren volledig onder controle, zoals duizelingwekkende passes, rebounds, dunks en steals. De supersterren van de NBA spelen precies als hun evenbeelden in het echt. Spelverdelers strooien met snelle Freestyle-passes, verdedigers houden de tegenstander uit de bucket en power-spelers domineren de tegenstander met hun snoeiharde, door de speler bestuurde dunks. Verbeterd transitiespel zorgt voor een snel op-en-neergaand spelbeeld, met fastbreaks en fysiek spel, waarbij de spelers langs de zijlijnen sprinten voor de open pass.
De verbeterde gameplay en de nog gedetailleerdere weergave van de spelers zorgen ervoor dat de NBA-supersterren qua uiterlijk en speelstijl in NBA LIVE 06 levensechtere imitaties zijn dan ooit tevoren van hun evenbeelden uit de NBA. De vele speltypen, waaronder Dynasty Mode, EA SPORTS Online en NBA All-Star Weekend, dragen bij tot de meest complete NBA LIVE-game aller tijden.
EA SPORTS Freestyle Superstars: NBA LIVE 06 geeft de gebruiker de volledige controle over de beste spelers uit de NBA, dankzij de nieuwe EA SPORTS Freestyle Superstars. Sterspelers gedragen zich als hun levende NBA-evenbeelden, gebaseerd op hun specifieke eigenschappen, zoals onder meer Power (kracht), Playmaker (spelverdeler), Stopper (verdediger). Playmakers strooien op commando met no-look-passjes en passen achter de rug om. Stoppers blokken schoten af, maken steals en pakken rebounds zoals alleen de beste verdedigers in de NBA dat kunnen. En de Power-spelers beschikken over een duizelingwekkend scala aan denderdunks die alleen NBA All-Stars in huis hebben.
Authentieke wedstrijd-gameplay: Het nieuwe animatiesysteem van NBA LIVE 06 geeft het snelle, op-en-neergaande type basketbal weer dat zo kenmerkend is voor de NBA. NBA LIVE 06 heeft ook verbeterd transitiespel en een fysiekere speelstijl, met stevig lichamelijk contact en veel dunks.
Nieuwe spelersweergave: Een nieuwe graphics-engine brengt de resolutie van de spelersmodellen en lichaamsbouw tot een ongekend niveau. De spelers gedragen zich niet alleen precies zo als hun voorbeelden in het echt, ze lijken er ook als twee druppels water op.
De stemmen van de NBA: De bekende Marv Albert heeft nu gezelschap gekregen van de analyst en ex-NBA ster Steve Kerr. Samen voorzien zij de wedstrijden van commentaar, terwijl Ernie Johnson en Kenny Smith hun eigen unieke stijl inbrengen tijdens de Slam Dunk Contest en de 3 Point Shootout in het populaire speltype NBA All-Star Weekend.
NBA All-Star Weekend: Terug van weggeweest en beter dan ooit. In het NBA All-Star Weekend kan de speler tijdens de Slam Dunk Contest nieuwe dunks bedenken die iedereen versteld doen staan. Ook bevat dit speltype de 3 Point Shootout, de Rookie Challenge en een NBA All-Star Game. Je kunt All-Star Weekend spelen als op zichzelf staand spel, of als onderdeel van het speltype Dynasty.
EA SPORTS Online: EA SPORTS Online is nu beschikbaar voor het PlayStation 2 computerentertainmentsysteem en voor Xbox Live. Spelers kunnen ermee online* spelen tegen tegenstanders overal in Noord-Amerika en kunnen elkaar ontmoeten, groeten, met elkaar chatten, toernooien organiseren, bijgewerkte teamsamenstel-lingen downloaden en tegen elkaar spelen.
984785 Items

Specificaties

EAN
5030946045990

16 andere producten in dezelfde categorie: