Lego Indiana Jones 2

Lego Indiana Jones 2

Referentie:

€ 19,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues neemt het leuke en creatieve van LEGO en combineert dit met de actie en bravoure van de vier Indiana Jones-films, inclusief Indiana Jones: The Kingdom of the Crystal Skull.

Kies uit meer dan 60 verschillende personages of maak je eigen held uit andere LEGO-figuurtjes. Elk personage heeft hiernaast zijn eigen vaardigheden die erg handig blijken bij de opdrachten. In elk level zijn er twee speelbare personages. Wanneer je alleen speelt kun je voortdurend tussen deze twee wisselen, maar ook is het mogelijk met z'n tweeën te spelen. Het is dan belangrijk om goed samen te werken en puzzels samen op te lossen, gebruikmakend van de kwaliteiten die uniek zijn voor je eigen personage. Zo kan Indiana Jones objecten op afstand grijpen met zijn zweep en kan Marion Ravenwood hoger springen.

De game leidt je langs vele bekende locaties waarin je moet zwemmen, springen en klimmen om verder te komen. Ook kun je objecten uit de omgeving oppakken en gebruiken om verder te komen in je missies. Jones kan tijdens zijn avonturen meerdere wapens hanteren zoals pistolen en zijn zweep. Bovendien is het mogelijk objecten zoals speren op te pakken en te gebruiken als wapen. Overigens zit er ook een levelbouwer in het spel, zodat je je eigen speelvelden kunt maken.
984785 Items

Specificaties

EAN
0023272007591

16 andere producten in dezelfde categorie: