In Memoriam (missing)

In Memoriam (missing)

Referentie:

€ 16,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Jack Lorski verdwijnt samen met zijn jonge vrouwelijke collega nadat hij op onderzoek is gegaan naar een serie bizarre moorden die in geheel europe op hebben plaatsgevonden. Een aantal weken na de verdwijning van Jack ontvangt het agentschap een vreemde CD-rom met daarop flarden van films uit het logboek dat Jack bijhield samen met een mix van vreemde data. Het agentschap besluit de CD-rom te publiceren om zoveel mogelijk mensen in te schakelen om Jack en zijn collega terug te vinden.De CD-rom is gemaakt door een geniale moordenaar die ondanks zijn hoge IQ geen enkele moreel besef heeft. Deze moordenaar gaat schuil onder de naam "The Phoenix'". Hij speelt met het brein van de degene die het spel op de CD-rom speelt. Hij geeft de spelers aanwijzingen in flarden waarbij het inzicht en de inteligentie van de speler tot het uiterste op de proef wordt gesteld. Het is daarbij de taak van de speler om het mysterie te onrafelen met de informatie die de moordenaar via verschillende media ter beschikking stelt.In memoriam wordt gespeeld met een CD-rom maar de speler moet ook gebruik maken van het internet om essentiele informatie te vinden waarmee hij bepaalde missies kan voltooien. Veel van de details uit het verhaal zijn gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen. De realistische opzet van de game trekt de speler in een setting waar fictie en realiteit door elkaar lopen.Volg dus de stappen van 'The Phoenix' en ontrafel het mysterie in deze donkere en spannende multimedia-ervaring.Enkele eigenschappen:
- 45 minuten videomateriaal- 25 acteurs and extra's
- Meer dan 300 websites gelinkt aan de gameplot
- Meer dan 100 puzzels en games
- Game karakters die je e-mails sturenOpzet:
- De serie moordenaar heeft alles in handen en manipuleert je. Kun jij zijn spelletjes doorzien en de ware informatie achterhalen.
- Fantastische verhaallijn waarin je met de moordenaar moet communiceren en je in hem moet verplaatsen om het mysterie te ontrafelen.
- Je moet diverse echte en fake websites bezoeken om puzzels op te lossen en informatie in te winnen.Geinspireerd door films als 'Silence of the Lambs'
984785 Items

Specificaties

EAN
3307210142894

16 andere producten in dezelfde categorie: