Hunted- The Demon's Forge

Hunted- The Demon's Forge

Referentie:

€ 13,60
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Hunted: Demon's Forge is de nieuwste game van Brian Fargo, de man achter Bard's Tale, Baldur's Gate en Fallout. In Hunted: Demon's Forge worden klassieke rpg-elementen in een nieuw jasje gestoken!

De jaren van duisternis zijn besmeurd geraakt met het kwaad. Bloeddorstige wezens zijn uit de grond omhoog gekomen en dorpen stromen nu langzaam leeg. Niet omdat de mensen vluchten, maar omdat de inwoners letterlijk verdwijnen. E'lara en Caddoc gaan op onderzoek uit. Hun avontuur neemt ze mee op het duistere pad vol dood, slavernij en opofferingen. Ze moeten afdalen in de wereld van Kala Moor om de geheimen van de Demon's Forge te ontdekken!

Hunted: Demon's Forge draait om de karakters E'lara en Caddoc. Waar E'lara met haar boog met name op lange afstanden smerige monsters omlegt, steekt de sterke Caddoc zijn zwaard liever van dichtbij in een dikke trol. E'lara en Caddoc vullen elkaar prima aan. De coöperatieve modus is ook één van de belangrijkste onderdelen in Hunted: Demon's Forge. De gameplay is in tegenstelling tot de meest rpg's bijzonder actiegericht.

Hunted: Demon's Forge speelt zich af in een duistere fantasiewereld. Door samen te werken, zal je steeds meer wapens en spreuken krijgen om hordes vijanden om zeep te helpen. Gedurende je avonturen kom je duistere grotten tegen, spookachtige dorpjes en eeuwenoude ruïnes. Het is aan E'lara en Caddoc om het mysterie van de Demon's Forge te ontrafelen en de wereld te redden!

Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.
984785 Items

Specificaties

EAN
0093155141858

16 andere producten in dezelfde categorie: