Robin Hood, Defender Of The Crown

Robin Hood, Defender Of The Crown

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De titel is gebaseerd op Cinemaware¿s mega-hit Defender of the Crown waarvan wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht. Robin Hood: Defender of the Crown is een combinatie van actie, RPG en strategie, die naadloos aansluit bij de tussenfilmpjes met unieke Middeleeuwse actiebeelden. Je moet uitblinken in zwaardvechten, kastelen belegeren, het steekspel, gewaagde hinderlagen met pijl en boog en veldslagen met legers om Engeland haar oude glorie terug te geven en een einde te maken aan de tirannie die het land in zijn greep houdt. Door de ogen Robin Hood zie je hoe de epische verhaallijn zich ontvouwt. Je vecht je een weg naar de overwinning in een reeks actie-onderdelen waarin alle rivaliserende ridders en de boosaardige Prins John moeten worden verslagen. Deze boosaardige aristocraat is op de troon geklauterd en voert nu illegaal het bewind over Engeland. Uit naam van het volk moet Robin Hood proberen Engeland te herenigen, een einde te maken aan de dictatoriale heerschappij van Prins John en de rechtmatige koning weer op de troon te brengen. Tijdens je reis kom je de personages uit deze tijdloze legende tegen, zoals Maid Marian, Little John en Will Scarlet. Deze personages uit het verleden worden gepresenteerd via schitterende tussenfilmpjes, en hun stemmen zijn ingesproken door professionele Engelse acteurs. De soundtrack van de game is in zijn geheel uitgevoerd door een echt orkest. De verhaallijn zit vol verrassende wendingen en presenteert de mythe van Robin Hood op een manier die de gamesliefhebbers van vandaag zeker zal aanspreken, terwijl de herinnering aan het originele Defender of the Crown zonder meer bewaard blijft. Robin Hood: Defender of the Crown bevat de volgende elementen:
- Speel als Robin Hood: kruip in de huid van deze legendarische held, terwijl schitterende tussenfilmpjes met volledige voice-overs en de dialogen van de volledig geanimeerde spelpersonages het klassieke verhaal vertellen.
- Spel met een open einde: kies je eigen weg in het verhaal en bepaal zelf het tempo van de game.
- Vijf Middeleeuwse spelelementen: zwaardvechten, boogschieten, het steekspel, belegeringen en veldslagen met legers.
- Strategische planning: terwijl de plot vol wendingen zich ontvouwt heb je de beschikking over tientallen militaire eenheden, bastions en een volledige uitrusting voor je campagne om 38 gebieden te veroveren.
- Verschillende einden: meer dan 8 verschillende einden, afhankelijk van de spelcondities en de prestaties van de speler.
- Vele personages uit de legende van Robin Hood doen mee aan de strijd voor de bevrijding: ontmoet legendarische personages als Maid Marian, Little John, Friar Tuck, Will Scarlet en nog veel meer!
- Uiterst gedetailleerde 3D-wereld en -omgevingen: belééf het Engeland van de 12e eeuw terwijl je reist door de rijk gedetailleerde landschappen.
- Orkestmuziek: dankzij de muziek, die volledig door een orkest is uitgevoerd, waan je je in de pakkende omgeving en ervaar je het algehele epische gevoel van de game."
984785 Items

Specificaties

EAN
0013388310487

16 andere producten in dezelfde categorie: