Experience 112

Experience 112

Referentie:

€ 39,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Een gezonken tanker ergens in het midden van de Atlantische Oceaan. Het schip lijkt verlaten, er werkt niets meer aan boord. Er is iets ergs gebeurd! Een dame ontwaakt uit een diepe coma. U observeert haar achter een reeks cameraschermen. Ze spreekt je aan… Maar waar is ze en waarom observeer je haar vanachter de schermen?

Neem met de hulp van Lea Nichols de controle over het volledige camerabewakingssysteem. Leid haar. Wees haar ogen en oren en help haar haar doel te bereiken. Hoever kunnen jullie samen gaan? Samen kom je tot de oplossing.

- Originele gameplay: Achter uw videoschermen bent u net Big Brother! Houd alles in de gaten, bespioneer iedereen, verifieer alles en ga op onderzoek uit om Lea Nichols haar doel te helpen bereiken.
- Een spel dat u volledig meesleept: De speler speelt zijn eigen rol. Gebruik alle hulpmiddelen die u kunt vinden om het vertrouwen van Lea Nichols te winnen, zodat ze bereid is om uw instructies te volgen…
- Een nieuwe ervaring met ingrediënten van het avonturenspel: Raadsels met de beproefde logica ten dienste van een bijzonder goed uitgewerkt verhaal.
- Een boeiend scenario: Een wetenschappelijk onderzoek, een verlaten tanker, één overlevende… Een sfeer die de drang om te overleven uitademt, ten dienste van een meeslepend verhaal dat aan series, films en games als Lost, X-Files, Sliver en Lemmings is ontleend.
- Dé spelervaring van het jaar van Lexis Numérique! Na Oom Ernest, Alexandra Ledermann en In Memoriam is Lexis Numérique er opnieuw in geslaagd met een nieuw concept op de proppen te komen.

Systeemvereisten:
- Processor: Pentium IV 2 Ghz (of evenwaardig) of hoger
- Geheugen: 2 GB RAM
- Besturingssysteem: Windows XP/Vista
- Vrije ruimte op harde schijf: 1,5 GB
- Schermresolutie: GeForce videokaart met 128 MB RAM (of gelijkwaardig)
- Andere: DVD-ROM-speler, Geluidskaart compatibel met DirectX 9,0
984785 Items

Specificaties

EAN
9789045641959

16 andere producten in dezelfde categorie: