Hellgate: London

Hellgate: London

Referentie:

€ 22,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Hellgate: London speelt zich af in een fictieve versie van London dat is vernietigd door een invasie door demonen. Spelers worden deze verlaten stad geplaatst, die verschroeid is door het hellevuur. Overlevenden combineren hier wetenschap met tovenarij, om zich te beschermen tegen de onderdanen van de duisternis en de mensheid te redden.

Hellgate combineert de diePGAng van Role-Playing-games met de actie uit First-Person Shooters. Spelers creëren hun eigen personage en vechten zich een weg door hordes demonen in een wereld waarin de levels, monsters, items en gebeurtenissen dynamisch worden aangemaakt. In de game moeten spelers ‘quests’ volbrengen, verschillende ervaringsniveaus doorkruisen en kiezen uit verschillende vaardigheden. De game bevat een robuust en flexibel toverspreukensysteem, items die volledig aan te passen zijn en een grote variatie aan willekeurig gegenereerde uitrustingen waarmee spelers unieke helden kunnen ontwerpen.

Hellgate: London is offline en volledig gratis online te spelen. Het is echter ook mogelijk om een abonnement te nemen op de game. Dit kost 9,99 euro per maand en levert je allerlei extra's op. Denk hierbij aan nieuwe personageklassen, gebieden, monsters, attributen. Ook krijg als abonnee meer gamemodi (waaronder Hardcore, Role-Play en PvP-modus). Bovendien kunnen abonnees gildes oprichten, een officier nomineren. Andere extra features voor abonnees zijn onder andere in-game e-mail en webtoegang tot hun personages.
984785 Items

Specificaties

EAN
5030930057220

16 andere producten in dezelfde categorie: