Trine

Trine

Referentie:

€ 19,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Trine is een action adventure game met een lekker sausje aan fantasy ingrediënten. Het is de bedoeling dat de speler puzzels oplost door na te denken en daarbij gebruik te maken van de fysieke eigenschappen van de spelwereld. Als tovenaar, dief of vechter kan je met elk personage op een unieke wijze de puzzel oplossen.

Trine biedt een mooie fantasie wereld waarin spelers zelf objecten moeten maken om hun problemen op te lossen. Daarnaast kan je in Trine op elk willekeurig moment ervoor kiezen om een ander personage op te roepen. De tovenaar kan objecten tevoorschijn toveren om puzzels op te lossen, de dief kan monsters verrassen, en de krijger laat dood en verderf achter waar hij ook gaat.

Trine wordt geroemd om de visuele aspecten van het spel. Deze game bevat achtergronden die letterlijk uit een schilderij lijken te komen. Ze zijn dan ook met de hand getekend. Daar staat tegenover dat de gevechten om de wereld te redden alles behalve nep zijn. Je moet alles geven om je doel te bereiken!
984785 Items

Specificaties

EAN
3760137146886

16 andere producten in dezelfde categorie: