Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto III

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Grand Theft Auto III brengt de succesvolle serie naar het 3D tijdperk. In Liberty City; een complete stad in 3D, mag je zelf bepalen wat je wil doen. Er zijn missies en een verhaallijn, maar juist de non-lineaire gameplay geven het gevoel van vrijheid waar de Grand Theft Auto serie bekend om staat.

Werk jezelf omhoog in de criminele wereld van Liberty City. Hierbij kun je gebruik maken van een scale aan wapentuig, waaronder een Uzi's, rakketenwerpers, granaten en honkbalknuppels. Kijk hierbij wel uit voor de corrupte politiemacht die je bij overtredingen dicht op de hielen zit. Maak je het heel bont dan wordt zelfs het leger ingeschakeld om je stoppen.

Liberty City hoef je natuurlijk niet ter voet te verkennen. Je kan in Grand Theft Auto III op elk moment één van de vijftig verschillende type auto's stelen en het is zelfs mogelijk om per boot of trein te vluchten. Verder heeft de stad ook een dag en nachtcyclus en veranderende weersomstandigheden.

Tot slot zijn er nog verschillende radiostations waarop verschillende soorten muziek, hilarische reclames en praatprogramma's voorbij komen. Grand Theft Auto III laat zien waarom deze serie tegenwoordig nog steeds aan de top van het actie-genre staat!
984785 Items

Specificaties

EAN
8716051025757

16 andere producten in dezelfde categorie: