Flight Pack

Flight Pack

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
'Flight Pack' bevat twee spannende games waarin jij achter de stuurknuppel van verschillende vliegtuigen kruipt. In 'Jet Storm' speel jij de piloot van een moderne straaljager en moet jij een machtige drugsbaron verslaan. 'Wings of Honour' laat je juist de klassieke luchtgevechten boven de beroemde slagvelden van de Eerste Wereldoorlog herleven.

'Jet Storm' speelt zich af in Zuid-Amerika. Een rijke drugsbaron gebruikt zijn geld om de nieuwste militaire technologieen aan te schaffen. Binnen de kortste keren heeft hij het halve land in zijn macht! Jij moet hem als onderdeel van een elitegevechtseenheid van de luchtmacht zien te stoppen!

'Wings of Honour' draait om de Angels of Doom ten tijden van WOI. Dit speciale eskader van de geallieerden bevat de beste piloten. Het is jouw taak om de gevaarlijke Rode Baron en zijn Flying Circus neer te halen. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist met de Rode Baron tegen de geallieerden te vechten. Waar je loyaliteit ook ligt; 'Wings of Honour' bevat de mooiste toestellen uit deze spannende periode!

Beleef oude en nieuwe luchtgevechten met dit 'Flight Pack'!
984785 Items

Specificaties

EAN
5906961198631

16 andere producten in dezelfde categorie: