Medieval Total War Gold Edition

Medieval Total War Gold Edition

Referentie:

€ 49,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Systeemeisen: Windows 98/2000/ME/XP

Medieval: Total War - Gold Edition is een pakket waarbij spelers het strategiespel Mediaval: Total War en de uitbreiding Viking Invasion gebundeld als een pakket in huis halen. Denk aan grootse oorlogen met duizenden soldaten, ridders, paarden, vikingen en kastelen!

Deze strategiegame neemt jou mee naar vierhonderd jaar een oorlog. Van de eerste kruistocht in 1095 tot aan de val van Constantinopel in 1453, leid jouw leger, jouw volk, naar de overwinning en verover de wereld!

Medievel: Total War laat spelers een van de twaalf wereldmachten besturen in een poging geschiedenis te herschrijven. Je krijgt controle over de handel, diplomatie, grondstoffen en natuurlijk het voeren van oorlog. Het strategiespel laat spelers live grote veldslagen uitvechten met tienduizend soldaten, honderd unieke type soldaten waaronder ridders en stormrammen.

Doorkruis de bossen, vlakten en woestijnen om de wereld aan jouw voeten te leggen. Gebruik strategieën die in de oudheid al toegepast werden en zet vernietigende krachten in wanneer je een kasteel probeert te overrompelen. Kanonnen zorgen hierbij wel voor de doorslag.
984785 Items

Specificaties

EAN
8716051505570

16 andere producten in dezelfde categorie: