Fritz Chess 13 (dvd-Rom)

Fritz Chess 13 (dvd-Rom)

Referentie:

€ 49,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Het maakt niet uit of je nou beginner bent of Grand Master, iedereen heeft iets aan de Fritz Chess 13, ongeacht het niveau waarop je speelt. De Fritz 13 heeft een verbeterd en versterkt databasemanagement, een verbeterde interface in Windows Office 2010 Standard, een nieuwe en krachtigere Fritz 13 engine, en is speciaal afgesteld voor diepgaande analyse. De Fritz 13 blijft schakers alles bieden wat ze nodig hebben om te leren en te oefenen: professionele schaakbordgraphics, engine management, aan te passen speelsterkte, coachfunctie, uitleg van zetten, automatische spelanalyse en commentaar, oefenmodules voor openingen, strategieën en eindspellen, de mogelijkheid om op professionele manier spellen en diagrammen te kunnen printen, een database met 1,5 miljoen spellen, en 10 uur aan video-instructies van de grandmasters. Daarnaast krijg je nog een maand lang premium lidmaatschap van Playchess.com, de grootste schaakserver ter wereld.

Let's Check - een geweldige nieuwe functie: Word lid van de gemeenschap! Let's Check, de nieuwe functie van de Fritz 13, is revolutionair en zal de schaakwereld veranderen*. Met behulp van deze functie kunnen alle gebruikers van de Fritz 13 over de hele wereld meebouwen aan een gigantische schaakdatabase. Zodra je een stelling met je schaakcomputer Fritz 13 bekijkt, worden de hoofdlijn en evaluatie naar de centrale server doorgestuurd en met alle deelnemende gebruikers gedeeld (mits je het toestaat). Bijna elke stelling die je bekijkt wordt direct gevonden samen met een diepgaande analyse - door de krachtige engine. De tijden zijn voorbij waarin je moest wachten totdat je computer substantiële (reken)diepgang bereikt had, om er zeker van te kunnen zijn dat je met je volgende zet niet in een val loopt.

Je zult zelfs in staat zijn om analyses van verschillende schaakcomputers te zien en de resultaten te vergelijken - en dit alles zonder ook maar een seconde te hoeven wachten. Ontdek een stelling! Het maakt niet uit of je nou een beginner bent, bij een club speelt of een Super-GM bent. Als je gebruik maakt van de krachtige engine om een tot nu toe onbekende stelling te analyseren en je hebt de Let's Check-functie ingeschakeld, dan zal je automatisch geregistreerd worden als de 'ontdekker' van die stelling. Verover een stelling! De Let's Check-functie werkt direct de evaluaties bij zodra er een stelling met een nieuwere en meer diepgaande analyse is. Door gebruik te maken van krachtige computers en de nieuwe engines kun je nieuwe stellingen veroveren, en jouw naam verbinden aan de nieuwste en meest diepgaande analyse. Ook kun je opmerkingen toevoegen aan je analyse die de andere gebruikers dan te zien krijgen wanneer ze bij die stelling komen. Zelfs als je geen openingsexpert bent kun je er een worden door gebruik te maken van Let's Check-functie. Het complete lichaam van de moderne openingstheorie is ingebouwd in het systeem, en Let's Check zorgt ervoor dat je onmiddellijk de nieuwste statistieken tot je beschikking hebt van welke openingszet dan ook: hoe vaak wordt hij gebruikt, welke zetten waren er gespeeld, en hoeveel succes had die zet. De statistieken worden wekelijks bijgewerkt en getoond in het 'openingenboek' zodat je kunt zien welke varianten er op dat moment actueel zijn en hoe goed ze zijn. Het laat ook zien welke lijnen geanalyseerd zijn en waarover gediscussieerd is binnen de internationale gemeenschap, en welke conclusies daaruit zijn voortgekomen. Gebruik maken van Let's Check terwijl je topgames live aan het bekijken bent via de Playchess-server is een ervaring op zichzelf. Je hebt dan niet alleen de nieuwste openingen en statistieken tot je beschikking, maar je kunt ook de resultaten zien van de krachtigste computers en engines die ingelogd zijn op de server - in een seconde de complete informatie van elke computer. *Toegang tot de Let's Check-database tot 31.12.2014.

Kenmerken:


  • Vernieuwde sterke Fritz13 Engine.

  • Verbeterde gebruikersinterface in de stijl van Windows Office 2010.

  • Database met 1,5 miljoen games.

  • Verbeterde databasebesturing met directe keuzemogelijkheid.

  • 10 uur aan Fritztrainervideo's met Garry Kasparov, Vishy Anand en vele anderen.

  • 1 maand premium lidmaatschap van Playchess.com.
984785 Items

Specificaties

EAN
5060020475160

16 andere producten in dezelfde categorie: