Far Cry 2

Far Cry 2

Referentie:

€ 15,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
'Far Cry 2' is een first person shooter (FPS). Bij dit spel is er veel aandacht uitgegaan naar realisme. Zo gaat de zon echter onder, moeten wapens echt herladen worden, en kom je 's nachts andere zaken tegen dan overdag.

'Far Cry 2' speelt zich af in een Afrikaans landschap met savannes en oerwouden met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer. De speler kan zelf kiezen wat hij/zij wil doen: het heeft een open einde en de verhaallijn is niet lineair. 'Far Cry 2' is realistischer dan de voorganger Far Cry: zo zijn er geen sci-fi wezens, maar wel menselijke tegenstanders en dieren. Ook moet de speler zelf zijn wonden verhelpen door de kogels weg te halen met een tang of de vlammen proberen te doven wanneer hij dreigt vlam te vatten.

De speler kan kiezen uit twaalf personen met elk een eigen achtergrond. Aan de hand van dit personage wordt 'Far Cry 2' gespeeld. Het is het doel van de speler om een illustere wapenhandelaar flink aan te pakken. De personages die de speler niet kiest worden de personages in het spel. Zij kunnen speler tijdens zijn missies helpen. Keuzes die gemaakt worden, hebben geen invloed op het verhaal. Het vermoorden van willekeurige personages kan er echter wel voor zorgen dat bepaalde missies niet langer toegankelijk zijn.

Het leven in de spelwereld van 'Far Cry 2' gaat altijd door. Als draait dan ook om je reputatie bij verschillende facties. Zelfs wanneer jij aan de andere kant van de spelwereld rondloopt, kan het zo zijn dat een virtuele vriend van je wordt vermoord door rebellen. Ook dit heeft invloed op de mogelijkheden die je hebt in 'Far Cry 2'.
984785 Items

Specificaties

EAN
8716051033981

16 andere producten in dezelfde categorie: