Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad

Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad is het vervolg op een van de meest succesvolle modificaties op Unreal Tournament. Red Orchestra 2 is een spel voor de toegewijde gamers. De game neemt je mee naar het Russische front tijdens de Tweede Wereldoorlog en laat jou veelvuldig de trekker overhalen!

Het spel richt zich volledig op de strijd om Stalingrad tussen de Duitsers en de Russen. Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad speelt zich af tussen juli 1942 en februari 1943. De oorlog om Stalingrad zou een van de meest gewelddadige gevechten uit de historie van de mensheid zijn. De oorlog is met oog voor detail nagemaakt en kan in je eentje, samen met vrienden of tegen andere spelers gespeeld worden.

Tactiek speelt een belangrijke rol in Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Wanneer je beter presteert en veelvuldig speelt, kan jouw personage worden opgewerkt tot een soldaat met een heldenstatus. Zo'n held heeft toegang tot de beste wapens en inspireert zijn medestrijders tijdens de oorlog. Het moraal van soldaten is belangrijk, want hoe hoger het moraal des te beter ze presteren. Gedurende het verhaal heb je vanuit je eigen perspectief het commando over verschillende vuurpelotons. Jij bent diegene die de Duitsers of de Russen naar de overwinning moet leiden!

Bevrijd Stalingrad in de naam van jouw land in Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad!
984785 Items

Specificaties

EAN
5060199420701

16 andere producten in dezelfde categorie: