Test Drive Unlimited

Test Drive Unlimited

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Test Drive Unlimited is de allereerste M.O.O.R.-game. M.O.O.R. staat voor Massively Open Online Racing en houdt in dat de speler in een open wereld online kan rondrijden en duizend andere racers kan tegenkomen. De open wereld is in dit geval een Hawaïaans eiland waar je dus al rijdend veel andere gamers zult tegenkomen. Die kun je vervolgens uitdagen voor een race. Het is mogelijk om met acht personen tegelijk te racen.

Test Drive Unlimited is een spel waar je je weken mee kunt vermaken, omdat het zo uitgebreid is. Net als in veel andere racespellen begin je in een goedkope auto en zul je je langzaam maar zeker opwerken naar de echt 'wrede' wagens. Door het kopen van meer en meer auto's leg je vanzelf een hele garage aan.

De game hoeft echter niet online gespeeld te worden, ook offline kun je racen met ruim 125 gelicenseerde auto’s en motoren op het exotische eiland. Denk hierbij aan exclusieve merken als Ferrari, Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby en Jaguar. Het scala aan auto's is op zijn zachts gezegd indrukwekkend te noemen, van Lamborghini kent men bijvoorbeeld al de vier voornaamste wagens. Deze zijn allemaal naar eigen wensen aan te passen. Door te racen verdien je namelijk geld en met dit geld kun je nieuwe auto’s en motoren kopen, maar ook nieuwe onderdelen om het innerlijk en uiterlijk van je auto te veranderen.

Tevens kun je nieuwe kleding voor je karakter kopen en huizen en garages. Naast bovenstaande punten kun je jezelf bezighouden luisteren naar de radio of... stoeien met de politie. De mannen in blauw weten van wanten en zullen er alles aan doen om jou te pakken als je het te bont maakt. Denk daarbij aan wegblokkades en ramacties om uiteindelijk jou tot stilstand te brengen en een dikke verkeersboete uit te delen. Je kunt je dus als een gek misdragen, maar dat is dan wel een duur grapje.

De PC-versie kent een aantal toevoegingen die andere versies niet hebben. Zo is er een 'Hardcore Mode' die je in kunt stellen en alles een stuk moeilijker maakt. Ook heeft de PC-versie een speciale online community die beschikbaar is via de website van Test Drive Unlimited (http://www.testdriveunlimited.com/community). Hier worden alle statistieken van de spelers op getoond, zoals ranglijsten, rondetijden, de 'Hall of Fame' en meer. Het is ook mogelijk je eigen verzonnen uitdagingen te delen met anderen, en daar vervolgens op te racen. De PC-versie bevat ook een 'TrackIR'-functie. Dat betekend dat je tijdens het racen alle kanten op kunt kijken in de wagen, wat het geheel wat meer realistischer maakt.

Eveneens zal ontwikkelaar Eden Studios er voor zorgen dat er regelmatig nieuwe uitdagingen, tegenstanders en competities beschikbaar worden via de online mogelijkheden. Ook kun je zonder problemen je racestuur aansluiten, en zelfs de Xbox 360-controller. Een andere functie zijn de 'Clubs'. Deze zijn natuurlijk al aanwezig in de offline multiplayer, maar op de PC kun je online ook een club starten. Zodoende kun je praten, ruilen, racen en van alles organiseren om het op te nemen tegen andere clubs.
984785 Items

Specificaties

EAN
3546430124147

16 andere producten in dezelfde categorie: