Denda Games Vakantiecollectie

Denda Games Vakantiecollectie

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

PATH TO SUCCES


Path to Success is een casual levenssimulatie met een wereld vol kansen. Ga op zoek naar jouw plek onder de zon en creëer je eigen personage die alles kan en mag! Met een paar dollar en een droom op zak ga jij de straten op van een grote stad op zoek naar succes.

MY FARM LIFE


Help Lisa om de Show van het Jaar en Boerin van het Jaar awards te winnen! Zaai en oogst gewassen, melk koeien, scheer schapen en koop machines om de producten te produceren die Lisa's klanten willen terwijl je naar de camera's lacht.

CROP BUSTERS


Verander een dorre hoop aarde in het mooiste lapje grond van het land met Crop Busters! Scarlett is opgewonden als ze voor het eerst sinds haar jeugd terugkeert naar de boerderij van haar oma. Speel 3-op-een-rij levels en knap de boerderij weer op!

VIRTUAL FARM 2


Steek je handen uit de mouwen en geniet van het boerenleven in deze uitdagende game! Oogst enorme gewassen en verkoop ze met dikke winst! In een mum van tijd spits je de grond, plant je gewassen en pluk jij de vruchten van je harde werk.

RESCUE TEAM


Geef leiding aan de reddingswerkers die drie eilanden herbouwen in de nasleep van een vernietigende storm! Verwijder puin om arbeiders te bevrijden, herstel beschadigde restaurants, huizen en houtzaagmolens om grondstOffen te produceren.

1001 NIGHTS: THE ADVENTURES Of SINDBAD


Zoek verborgen voorwerpen en specifieke plekken in elke scène en overwin sterke wachters tijdens je zoektocht naar de stenen. Onderweg los je diverse ingenieuze raadsels op en speel je acht uitdagende minigames.

AZTEC TRIBE: NEW LAND


Help de Azteken om het land te herstellen na de verschrikkelijke natuurramp die zich heeft voltrokken. Jij moet de rol als leider op je nemen en de juiste strategie zien te vinden om het land weer op te bouwen.

DANCING CRAZE


Zet je beste beentje voor in Dancing Craze en ervaar hoe het is om helemaal uit je dak te kunnen gaan! Open een dansstudio en leer je klanten een groot aantal soepele danspassen ter voorbereiding op de grootste show die Hollywood ooit heeft gezien.

TERRAFARMERS


Ga de uitdaging aan in Terrafarmers, een leuk time managementspel vol vreemde wezens en spannende avonturen! Verander rare vogels in nog gekkere vogels en bescherm je planten tegen de indringers!

AMELIE'S CAFE: HOLIDAY SPIRIT


Vier de vakantie met Amelie in dit prachtige time management spel! Naast de 50 dynamische levels bevat dit spel ook verscheidene mini games van 3 op een rij spellen waarin je bonussen kunt verdienen.

SYSTEEMEISEN



  • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7

  • Processor: 1.5 GHz

  • Geheugen: 512 MB RAM

  • DirectX: versie 9.0
984785 Items

Specificaties

EAN
8715181993172

16 andere producten in dezelfde categorie: