Harry Potter: En De Gevangene van Azkaban

Harry Potter: En De Gevangene van Azkaban

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Het nieuwste deel in de succesvolle serie laat gamers in de huid kruipen van Harry, Ron, of Hermelien, terwijl zij hun gevaarlijkste en meest gevreesde vijanden tot nu toe treffen: de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en de gevreesde Dementors van Azkaban.
Harry Potter-fans kunnen de magie en spanning van Harry's derde jaar op Zweinstein zelf beleven in de videogame Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, die in het voorjaar van 2004 uitkomt, zo heeft Electronic Arts bekend gemaakt.
Voor de eerste keer kunnen gamers naast Harry Potter zelf ook spelen als zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ze kunnen wisselen tussen de personages om hun sterke kanten en vaardigheden te gebruiken, om op die manier puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. De drie vrienden moeten hun krachten bundelen en een aantal nieuwe spreuken leren om Harry's gevaarlijkste tegenstanders tot nu toe te kunnen verslaan: de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en de Dementors, de sinistere bewakers van de Azkaban-gevangenis.
Vanaf de openingsscène in de Zweinsteinexpres tot de zinderende finale aan de oever van het grote meer bij Zweinstein, neemt de videogame Harry Potter en de Gevangene van Azkaban gamers mee in de wonderlijke wereld van Harry Potter. Gamers zullen het mysterie ontrafelen rond Sirius Zwarts en zijn ontsnapping uit de beruchte tovenaarsgevangenis Azkaban, in deze spannendste en meest uitdagende Harry Potter-game tot nu toe. Ze zullen talloze nieuwe personages en dieren tegenkomen, op verschillende minizoektochten gaan, op een Hippogrief vliegen, het geheim van de Sluipwegwijzer ontdekken, en het opnemen tegen hun vrienden in een aantal multiplayeruitdagingen voor 2 spelers.
984785 Items

Specificaties

EAN
5030946038251

16 andere producten in dezelfde categorie: