Orico - USB3.0 type-C Hub met 2x USB Type-A en 2x USB Type-C - OTG - Zwart

Orico - USB3.0 type-C Hub met 2x USB Type-A en 2x USB Type-C - OTG - Zwart

Referentie:

€ 27,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Krachtige en compacte Type-C hub


De Orico USB hub Type-C beschikt over vier verschillende USB poorten. Er zijn twee USB3.0 Type-A poorten en twee Type-C poorten. De maximale snelheid van USB 3.0 bedraagt maar liefst 5Gbps, wat neerkomt op 10 keer sneller dan USB 2.0. Hiermee komt een einde aan het eindeloos lange wachten op de meest kleinste dataoverdrachten. De vernieuwde Type-C connector is omkeerbaar en zorgt ervoor dat je de Type-C adapter altijd in de goede richting steekt.


Uitbreiding 2 Type-A poorten


De stijlvolle Type-C hub beschikt over maar liefst 2 USB-A poorten. Deze beschikken over de USB 3.0 technologie, waardoor er overdrachtssnelheden tot wel 5Gbps kunnen worden gehaald. Op deze interfaces kun je diverse apparaten aansluiten, zoals een toetsenbord, muis, harde schijf of digitale camera.


Uitbreiding Type-C poort


Door deze zwarte USB-C hub aan te sluiten op de Type-C interface van jouw laptop, breid je de poort uit naar twee USB 3.0 poorten en een USB-C poort. Hierdoor creëer je direct nieuwe mogelijkheden om randapparatuur aan te kunnen sluiten via de Type-C poort.

Let op: deze hub is een uitbreiding van USB-poorten en ondersteunt geen Power Delivery. Wil je je laptop ook opladen via de Type-C hub, dan adviseren we hubs met Power Delivery.


Ondersteunt OTG


OTG stelt jou in staat om je smartphone, tablet of notebook als USB host te gebruiken. Via de USB poort van je toestel sluit je USB apparaten aan op dezelfde manier als op een laptop of PC. Sluit bijvoorbeeld een toetsenbord aan om gemakkelijker verslagen te typen via je telefoon.


VIA-Controller


De Orico USB3.0 hub is voorzien van een mini-processor. Dit wordt ook wel een VIA-controller of VIA-chip genoemd. De chip zorgt ervoor, dat de poorten niet overbelast raken tijdens het gebruik. De hub zal mede hierdoor optimaal functioneren en hoge overdrachtssnelheden behalen.


Compatibiliteit


De USB3.0 Type-C hub van Orico is compatibel met Windows XP/7/8/8.1/10/Vista, Linux en Mac OS. Er is geen driver benodigd. Hij is backwards compatibel met USB2.0 en USB1.1. Er kan veel randapparatuur worden aangesloten, waaronder een smartphone, toetsenbord, muis, printer, scanner, camera, USB-stick, webcam, kaartlezer en een externe harde schijf. Zodra de hub aangesloten is, gaat de LED-indicator blauw branden.


Prachtig afgewerkt


De USB hub is prachtig om te zien door de matte afwerking. Het product is vervaardigd uit warmtebestendig ABS kunststof. Bij de Orico USB 3.0 hub wordt een Type-C datakabel van 50 centimeter meegeleverd.


Productspecificaties:


✔ Output: 2x USB3.0 Type-A, 2x USB3.0 Type-C.
✔ Input: 1x USB3.0 Type-C.
✔ Controller: Via-Labs VL812.
✔ Overdrachtssnelheid: SuperSpeed 5Gbps.
✔ OTG-functie.
✔ Geen driver nodig.
✔ Compact.
✔ Compatibel met: Windows XP/7/8/10, Windows Vista, Linux en Mac OS.
✔ Warmtebestendig ABS-materiaal.
✔ Conform: CE/FCC/RoHS.
✔ LED-indicator.
✔ Kleur: zwart.
✔ Kabellengte: 50 cm.
✔ Gewicht: 34 g.
✔ Productafmetingen: 54mm x 73mm x 14mm.

ORICO
234356 Items

Specificaties

EAN
6954301154884

16 andere producten in dezelfde categorie: