CalDigit USB-C Pro Dock Thunderbolt3

CalDigit USB-C Pro Dock Thunderbolt3

Referentie:

€ 256,06
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Laad uw laptop op, voeg apparaten toe en verlicht dubbele monitoren, allemaal met één kabel, ongeacht uw connectiviteit. Ga voor het eerst zonder problemen van een Mac (Thunderbolt 3) naar een Windows-pc (USB-C of Thunderbolt 3) of zelfs een USB-C Chromebook. Het stopt niet alleen bij computers, het USB-C Pro Dock werkt ook met de iPad Pro, Windows USB-C telefoons/tablets en Android USB-C telefoons, en biedt een volledige desktopervaring met externe monitors, toetsenbord, muis, Ethernet , externe USB-drives en opladen.

CalDigit USB-C Pro Dock is een van de eerste Thunderbolt 3-docks op de markt die zowel Thunderbolt 3 als USB 3.2 type C-laptops ondersteunt. De meeste Thunderbolt 3-apparaten, inclusief docks, zijn meestal alleen compatibel met Thunderbolt 3-laptops. Door dit dock compatibel te maken met beide, elimineert het de verwarring die wordt veroorzaakt door USB-C en Thunderbolt 3 met dezelfde Type-C-connector.

Wanneer het Pro Dock is aangesloten op een Thunderbolt 3-laptop, wordt het een volledige Thunderbolt 3 40 gigabit per seconde dock, en wanneer aangesloten op een USB-C laptop wordt het een USB-C 10 Gigabit per seconde dock.

Het kan helpen een laptop op te laden met 85 watt laadvermogen, op voorwaarde dat uw laptop USB-C oplaadt. Een Thunderbolt 3-computer ondersteunt dubbele 4K-monitoren met dit dock en een USB-C-computer ondersteunt dubbele 1080p-monitoren.

Omdat het USB-C ondersteunt, kan het bovendien een iPad Pro upgraden naar een volledig werkstation met ondersteuning voor een 4K-monitor, harde schijven, een toetsenbord en muis.

Het Pro Dock beschikt ook over een 3,5 mm gecombineerde audio in/uit-poort, drie USB-A-poorten, een Gigabit Ethernet-poort en een SD-kaartlezer om de behoefte aan adapters in uw werkruimte te minimaliseren.
CalDigit
234356 Items

Specificaties

EAN
4712010087396

16 andere producten in dezelfde categorie: