Kodak IP101WG Indoor PTZ Camera + 4 Sensors kit

Kodak IP101WG Indoor PTZ Camera + 4 Sensors kit

Referentie:

€ 214,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De IP101WG Premium Kit is om efficiënte interne bescherming te krijgen.

Deze uitgebreide set omvat de IP101WG-camera, twee deurcontactschakelaars, één afstandsbediening en één bewegingsdetector.

De camera: de installatie van de interne Kodak IP101WG-camera is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U beheert uw camera en beveiligingsaccessoires rechtstreeks via de toepassing en houdt dus altijd uw huishouden in de gaten, waar u zich ook bevindt. Foto's van hoge kwaliteit onder alle lichtomstandigheden dankzij de FULL HD-definitie, infrarood- en LED-verlichting van de camera. Met de gemotoriseerde kantelkop van de camera hebt u toegang tot verschillende perspectieven. Zodra de ingebouwde sirene is geactiveerd, worden de videoclips automatisch opgenomen op de SD-kaart (niet inbegrepen in deze kit) en zonder extra kosten doorgestuurd naar uw Google Drive-account. Je kunt ook luisteren naar geluiden en praten via de applicatie van de camera dankzij het tweewegs audiosysteem. Deze camerakit evolueert mee met je behoeften,

Accessoires: 2 deur / raamcontactschakelaars: de essentie voor een efficiënt beveiligingssysteem. In het geval van het overtreden door een deur / raam uitgerust met dit accessoire, ontvangt u een melding rechtstreeks op uw smartphone. Eén bewegingsdetector: als een beweging wordt gedetecteerd binnen een straal van 8/10 meter, ontvangt u een melding rechtstreeks op uw smartphone of tablet. U kunt een specifieke positie toewijzen aan uw deur / raamcontactschakelaars en bewegingsmelder. Mocht een van deze accessoires worden geactiveerd, dan zal de camera er automatisch naar streven. U kunt uw beveiligingssysteem inschakelen / uitschakelen met behulp van de afstandsbediening.
Kodak
234356 Items

Specificaties

EAN
0659436403246

16 andere producten in dezelfde categorie: