Neview CHD-D1 - Grijze IP camera inclusief voeding

Neview CHD-D1 - Grijze IP camera inclusief voeding

Referentie:

€ 159,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Omschrijving Neview CHD-D1 grijs

De Neview CHD-D1-G is een professionele 1080p full HD IP camera en is zeer geschikt voor thuis, of in je bedrijf. Dankzij de Sony beeldsensor met een resolutie van maar liefst 1920 x 1080 pixels, heb je een hoogwaardig videobeeld. Deze IP camera heeft een instelbare lens met een bereik van 2.8 tot 12 mm waardoor je een kijkhoek van ongeveer 38 t/m 104 graden hebt.

De ingebouwde infrarood verlichting schakelt automatisch in als het te donker wordt en daardoor kun je 's nachts beelden opnemen met een zicht tot wel 30 meter. Hangt er in de buurt van de camera nog meer verlichting? Dan is je nachtopname beter en kunt je mogelijk nog verder filmen.

Eenvoudige installatie

Installatie moet zo eenvoudig mogelijk zijn vinden we. Daarom is deze IP camera uitgerust met zeer gebruiksvriendelijke software en vind je op onze website duidelijk geschreven stap-voor-stap handleidingen inclusief afbeeldingen. Kom je er toch even niet uit? Dan helpen we je gratis op afstand.

Meekijken via smartphone of tablet

Natuurlijk kun je de camerabeelden van deze IP camera ook op je smartphone of tablet bekijken. Voor het toevoegen op je telefoon zijn geen lastige instellingen vereist, nadat je een account hebt aangemaakt kun je de camera makkelijk koppelen door de code achterop het apparaat, of op de doos te scannen en je login gegevens in de app in te voeren. Natuurlijk hebben we voor deze stappen een makkelijke handleiding zodat je zeker weet dat alles veilig is.

Meekijken op TV, PC, of Mac

Je ontvangt naast de app ook gratis uitgebreide software die geschikt je kunt gebruiken op je PC met Windows of OSx van Apple. Daarmee kun je live meekijken vanaf je PC, maar automatisch beelden opslaan op je computer als je dat zou willen. Dat kan 24x7 of alleen bij beweging. Je stelt ook eenvoudig in hoe lang je beelden wilt bewaren.

Live meekijken op een TV is alleen mogelijk als je gebruik maakt van een NVR (recorder) met een HDMI of VGA aansluiting. Dergelijke recorders vind je hier.

Opnemen met een recorder

Je kunt de beelden van deze IP camera op verschillende manieren opslaan en bewaren. De meest gekozen oplossing is opnemen met een NVR, oftewel Netwerk Video Recorder. Zoek je een IP camera en een recorder? Bekijk dan onze camerabewaking sets voor een voordeelpakket met korting.

Opnemen met een NAS

Deze IP camera is ook geschikt voor Synology NAS en Qnap NAS. We testen dat zelf natuurlijk ook en hebben voor beide een uitgebreide handleiding bij onze handleidingen staan. Heb je een NAS van een ander merk en kun je Onvif 411,415 toevoegen? Dan kun je waarschijnlijk ook deze IP camera koppelen aan je NAS.

Voeding van deze IP camera

Je kunt deze IP camera voeden via PoE, oftewel Power over Ethernet. Daarmee gaat zowel stroom als netwerk via dezelfde netwerkkabel zodat je slechts één kabel hoeft aan te leggen. Het is natuurlijk wel van belang dat je de camera dan aansluit op een PoE switch of recorder met PoE poorten. Een losse voeding is bij PoE dan niet meer nodig. Bekijk hier onze PoE switches.

Heb je geen PoE? Dan kun je natuurlijk een 12 volt adapter gebruiken. Deze adapter is echter niet meegeleverd omdat veel klanten kiezen voor PoE, maar wel los verkrijgbaar bij "voeding & stroom".

Uitgebreide software voor Windows en Mac OSx

De VMS software die je gratis bij je IP camera krijgt is zeer uitgebreid, maar toch erg gebruiksvriendelijk. De software is geschikt voor Windows en OSx van Apple. Je kunt er van verschillende apparaten (411,415 en recorders) camerabeelden weergeven op één scherm en daarbij zelf kiezen welk beeld waar staat. Je kunt ook beelden terug kijken, opnemen en downloaden. Hieronder zie je een voorbeeld van het hoofdmenu van de software.

Inhoud van de doos

- 1 x CHD-D1-G IP camera
- 1 x CD met software
- 1 x Handleiding

Let op: Geen voeding en kabels meegeleverd.

Merkloos
234356 Items

Specificaties

EAN
8719425717760

16 andere producten in dezelfde categorie: