Kodak IP101WG Indoor PTZ Camera + 2 Sensors kit

Kodak IP101WG Indoor PTZ Camera + 2 Sensors kit

Referentie:

€ 169,90
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De IP101WG-startkit is om te beginnen met een eenvoudige en efficiënte bescherming. Deze kit bestaat uit een IP101WG-camera in combinatie met een deurcontactschakelaar en afstandsbediening, de essentie voor een efficiënte bescherming tegen een betaalbare prijs.

De camera: de KODAK IP101WG-camera is een gebruiksvriendelijke binnencamera. Uitgerust met een Full HD-definitie, biedt het u beelden van hoge kwaliteit. U kunt de gemotoriseerde kantelkop gebruiken om verschillende hoeken te bekijken. Als de ingebouwde sirene wordt geactiveerd, kunt u videoclips van uitzonderlijke kwaliteit direct opnemen op een SD-kaart (niet inbegrepen in deze kit). De videoclips worden vervolgens zonder extra kosten automatisch doorgestuurd naar uw online GOOGLE Drive-account. De infraroodfilters en LED-lampjes van de camera zullen u in alle omstandigheden een duidelijk beeld geven. Dankzij het tweewegs audiosysteem kun je communiceren en communiceren met je familieleden via de camera, vanaf je smartphone of tablet. Beheer en bewaak uw huis altijd en overal, dankzij de gratis applicatie voor smartphones of tablets. Deze volledig aanpasbare camera kan veranderen in een echt beveiligingssysteem door maximaal 6 beveiligingsaccessoires toe te voegen volgens uw behoeften.

Accessoires: de deur- of raamcontactschakelaar is een must om uw huis of kantoor te beschermen. Als iemand zich door een deur begeeft die is uitgerust met dit accessoire, wordt er een melding rechtstreeks naar uw smartphone verzonden. Stel de positie van uw accessoires vooraf in en als het alarm afgaat, zal de camera automatisch richten op het accessoire dat is geactiveerd. Wat de afstandsbediening betreft, hiermee kunt u het alarmsysteem inschakelen of uitschakelen. U kunt ook de SOS-modus activeren en onmiddellijk het alarm activeren.
Kodak
234356 Items

Specificaties

EAN
0659436403161

16 andere producten in dezelfde categorie: