Laxihub M1 Beveiligingscamera - Wit

Laxihub M1 Beveiligingscamera - Wit

Referentie:

€ 29,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
1080p Full HD met Enhanched Night Vision

De M1 babymonitor maakt kraakheldere 1080p Full HD-opnames, welke u instaat stelt de eerste bewegingen van uw kroost te kunnen zien. De ingebouwde infraroodsensor ondersteunt overzichtelijke (live)opnames in de nacht, waardoor de M1 uw beschermengel is voor uw baby, huisdier, familie, kantoor of uw winkel.

Tweezijdige audio van voortreffelijke kwaliteit & werkt met Alexa/Google Assistant

Door middel van de ingebouwde microfoon en speaker heeft u altijd en overal een vloeiende communicatie. U kunt bovendien uw Alexa of Google Assistant vragen om de beelden van de M1 camera te laten zien op het beeldscherm dat is gekoppeld van uw Alexa of Google Chromecast. Hierdoor kunt u altijd uw kroost in de gaten houden waar u ook bent.

Herkenning van menselijke beweging en geluid door AI-aandrijving

De M1 babymonitor zal zo snel mogelijk een melding sturen bij een abnormale beweging. Met behulp van de AI-aandrijving kan de menselijk bewegingsherkenning sensitiviteit worden aangepast, waardoor valse herkenning die worden veroorzaakt door insecten kunnen worden verminderd. Hierdoor kunt u focussen op wat écht belangrijk is.

Stel in, monitor en deel via de app

Pas de instellingen naar uw wens aan, monitor en beheers al uw Laxihub camera’s in één gemakkelijke App. Nodig uw familie en vrienden uit om de Arenti App te downloaden, waardoor zij ook toegang krijgen tot uw camera op de meest dierbare moment. U kunt de toegang voor delen op elk moment uitschakelen.

Meerdere manieren van video-opslag

U kunt gratis 3 maanden genieten van Arenti Cloud. De camera maakt automatisch 60 seconden videoclips wanneer er beweging of geluid is herkend, wat langer is dan de meeste camera’s op de huidige markt. De video is maximaal 72 uur te zien op de Cloud als deze is ingeschakeld. Ook is de camera compatibel met een micro SD-kaart, welke apart wordt verkocht, van 8 GB tot 128 GB. De video’s kunnen worden geëxporteerd in MP4 formaat.

Laxihub
234356 Items

Specificaties

EAN
6972055681180

16 andere producten in dezelfde categorie: