Arlo Pro - IP-Camera / 1 beveiligingscamera - Met basisstation

Arlo Pro - IP-Camera / 1 beveiligingscamera - Met basisstation

Referentie:

€ 271,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met de Arlo Pro Smart Home Cams kun je te allen tijde een oogje in het zeil houden bij je thuis. Je kunt Arlo Pro gebruiken als beveiligingscamera tegen inbrekers, als baby- of petcam, of simpelweg omdat je het leuk vind om te kunnen zien wat er gebeurt in huis.Bekijk en neem haarscherpe videobeelden in 720p HD kwaliteit en dit ongeacht waar je je bevindt. De Arlo Pro 2 is eenvoudig te installeren en bovendien 100% draadloos te gebruiken wanneer je dat wilt. Plaats de weerbestendige camera's zowel binnen als buiten. De IP-camera's beschikken over verschillende slimme features die jouw veiligheidsgevoel een boost geven.

Overige Pluspunten van de Arlo Pro
100% draadloos
Weerbestendig
2- weg audio
Oplaadbare camera
Flexibele voedingsopties
Infraroodsensor voor nachtzicht
Bewegingsdetectie i.c.m. slim alarm (tot 100 decibel)
Gratis cloudopslag OF Lokale back-up via USB

De Arlo camera's zijn niet PTZ, waardoor ze niet zijn op afstand zijn te draaien en kantelen

in tegenstelling tot andere camera’s is Arlo 100% draadloos. Dit komt doordat de Arlo Pro camera’s op afstand middels Wireless N draadloos verbonden zijn met het meegeleverde basisstation. Daarnaast werkt Arlo op batterijen, waardoor je ook niet meer afhankelijk bent van een stopcontact om de camera’s op te laden. Dit alles gecombineerd met het weerbestendige ontwerp maakt de Arlo Pro camera’s perfect om zowel binnen als buitenshuis te plaatsen. De plaatsing wordt je bovendien makkelijk gemaakt door de meegeleverde magnetische dome mounts en de montageset.


Arlo Pro is volledig compatible met Arlo (zowel de camera's als de basisstations)

Jouw wereld meteen in je hand


Behoud altijd de volledige controle. Of je nu een smartphone, tablet of computer gebruikt, met maar twee keer klikken houd je een oogje in het zeil. De gratis Arlo-app is beschikbaar voor iOS, Android, Apple TV en webbrowsers.

Bewegingsdectectie
Dankzij de groothoeklens van 130° zie je het wanneer er iets beweegt of een geluid maakt en krijg je daar een melding van. Bekijk ook op elk moment live video en ontvang direct e-mailwaarschuwingen of mobiele waarschuwingen wanneer beweging of geluid wordt waargenomen.

Eenvoudig uitbreiden
Je Arlo-systeem uitbreiden is een fluitje van een cent. Sluit maximaal vijf camera's gratis aan. Upgrade om tot 15 camera's per account toe te voegen.

Zet je eigen planning op
Gebruik slimme planning om Arlo's rooster aan het jouwe aan te passen.Zo stel je flexibele tijdschema's op opname zones in. Geofencing, aangepaste modi en IFTTT zijn slechts enkele van de mogelijkheden om je Arlo-systeem aan jouw behoeften en voorkeuren aan te passen.

Deel de actie
Deel eenvoudig toegang tot de camera of specifieke video's met vrienden en familie zodat iedereen op de hoogte is van de laatste gebeurtenissen.

Gratis cloudopslag


• Het Arlo-basisplan geeft je gratis toegang tot door beweging en geluid geactiveerde opnamen van de afgelopen 7 dagen. En het plan verloopt nooit!
• Inbegrepen bij iedere camera met maximaal 5 camera's per account
Arlo
234356 Items

Specificaties

EAN
0606449113501

16 andere producten in dezelfde categorie: