Wanscam K54 V3 IP Camera , op afstand bestuurbaar

Wanscam K54 V3 IP Camera , op afstand bestuurbaar

Referentie:

€ 71,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Wanscam HW0038 v3 met verbeterde chipset IP camera PNP HD heeft veel opties. Zo is deze IP camera uitgerust met een HD resolutie van 1280*720, WIFI, bewegingsdetectie met emailnotificatie, nachtzicht met leds tot max 15 meter, IR Cut, Pan & Tilt en dus bestuurbaar op afstand.
Deze Ip camera van Wanscam type HW0038 wordt ondersteund door smartphones en tablets (iphone, andoid) en is eenvoudig te configureren door zijn PNP en Plug en Play functies mbv de bijgeleverde QR code (aansluiten, scannen en af-configureren).
BELANGRIJKSTE KENMERKEN
- HD beeld, 1280 x720 pixels
- H264 compressie
- Bewegingsdetectie
- Emailfunctie
- FTP upload
- Pan: 355°, Tilt: 90°, Speed:15-70°/S.
- PNP
- IR CUT
DE WANSCAM HW0038 IN DETAIL
HOGE RESOLUTIE
De Camera is uitgerust met een hoge resolutie sensor voor echte HD beelden van 1080x720 pixels wat niet alleen bij dag maar ook bij nacht scherpe beelden opleverd.
GOEDE NACHTBEELDEN
Met de ingebouwde Infra rood nachtbeelden, kunt u ook in het donker goed zien wat er gebeurt bij uw huis of woning.
ONVIF GESCHIKT
Dus is de Wanscam HW0038 ook Compatibel met de de meeste NVR recorders en Synology Surveillance Center
GESCHIKT VOOR IOS / ANDROID (TABLET, SMARTPHONES)
Deze IP camera van Wanscam type HW0038 wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid) en is eenvoudig te configureren door zijn PNP en Plug en Play functies mbv de bijgeleverde QR code. Instelbare detectie zones alsmede blinderen van bepaalde gebieden (Privacy)
GESCHIKT VOOR WINDOWS & MACINTOSH
Op de PC is de IP Camera HW0038 eenvoudig te bedienen met meerdere browsers zoals Firefox, Safari, Google en IE, u heeft dus verder geen software nodig. Geschikt voor zowel Windows als MAC.
WIFI OF KABEL
U kunt zelf kiezen of u deze camera aansluit met WIFI of met een netwerkkabel, want de camera is uitgerust met een WIFI adapter maar ook met een externe netwerkaansluiting.
P&P FUNCTIE
De HW0038 is een zogenaamde plug en play camera zodat u de IP camera eenvoudig kan aansluiten aan de router, QR code scannen met de Wanscam APP en de camera werkt dan gelijk via uw smartphone of tablet.
INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE
Mocht u de camera na ontvangst niet geïnstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw camera volledig door ons word geïnstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.
PRIJS/KWALITEIT
Voor deze prijs krijgt u bij geen enkele fabrikant zoveel opties voor een buitencamera , dus wilt u de WANSCAM IP camera HW0038 voor de beveiliging van uw huis of zaak. Dan is deze beveiligingcamera zeer voordelig maar voor ook heel eenvoudig te installeren.
BEELDEN OVERAL BEKIJKEN
Waar u ook bent, de beelden kunt altijd live bekijken via uw smartphone of tablet mits voorzien van Internet. Maar ook met een PC in buitenland, als u maar internet toegang heeft.
MAKKELIJK IN GEBRUIK
Alle instellingen gebeuren op de camera zelf mbv de webbrowser of via de APP, configureren van bv WIFI vrij eenvoudig. U heeft dus geen extra software nodig
BEWEGINGSDETECTIE
De Camera kan zo worden ingesteld dat bij beweging beelden automatisch worden opgeslagen of via email verstuurd
LIVE MEEKIJKEN
Met de App of via de telefoon is net zo eenvoudig als het bekijken van een willekeurige pagina op het internet. Benader de camera via zijn url (ipadres) , voer uw wachtwoord en u kunt direct kijken.
SNAPSHOT MAKEN EN OPNEMEN
Via het gebruikers scherm kunt direct foto’s maken of opnames starten als er iets gebeurt wat u wilt vastleggen
SERVICE & GARANTIE
1 jaar
Wanscam
234356 Items

Specificaties

EAN
8719189304381

16 andere producten in dezelfde categorie: