Linksys LAPN300

Linksys LAPN300

Referentie:

€ 59,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Linksys LAPN300: Een Business Wireless-N accesspoint
Het Linksys Business Wireless-N accesspoint maakt gebruik van Wi-Fi-technologie (802.11n) om een snel en krachtig draadloos netwerk te leveren dat ideaal is voor de technologisch onderlegde bedrijven van vandaag.

Draadloos netwerkverkeer binnenshuis
Het Linksys Wireless-N accesspoint verbindt notebooks, smartphones, tablets en andere Wi-Fi-apparaten met overdrachtssnelheden tot 300 Mbps (LAPN300) of 600 Mbps (LAPN600) zodat u optimaal kunt profiteren van een bedrijfsnetwerk. Met een Gigabit Ethernet-poort worden de prestaties van draadloos-naar-bedraad gemaximaliseerd. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van de hoogst mogelijke snelheden.

Optimale draadloze dekking
Het Linksys Wireless-N accesspoint is zeer krachtig, waardoor betere en bredere draadloze dekking mogelijk is voor u en uw bedrijf. Zelf op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen gebruikers met draadloze apparaten toegang krijgen tot het intranet en internet.

Flexibele inzet
Het Linksys Wireless-N accesspoint kan worden ingezet als een standaard accesspoint of ingesteld als een netwerkbridge waarmee u het draadloze bereik kunt vergroten.

Eenvoudig in het gebruik
Het Linksys Wireless-N accesspoint heeft geïntegreerde 802.3af/at PoE-capaciteit om extra voedingsadapters overbodig te maken en optimaal te kunnen worden ingezet. Het accesspoint heeft een intuïtieve online beheerinterface die eenvoudig te configureren en te gebruiken is.

Extra beveiliging
Het Linksys Wireless-N accesspoint biedt uitgebreide beveiligingsfuncties waaronder WPA, WPA2, en 802.1X met RADIUS om uw draadloze netwerk te beschermen. Andere professionele beveiligingsfuncties die worden aangeboden zijn: detectie van ongeoorloofde accesspoints, filteren van MAC-adressen, SSID-naar-VLAN-toewijzing, plannen uitzendingen, en 802.1X supplicant.

Kenmerken:
- Dual-Band (2,4 GHz + 5 GHz) en snelheden tot 600 (300+300) Mbps voor de LAPN600
- Geïntegreerde Power over Ethernet (PoE)
- Gigabit Ethernet-poort
- Netwerkbridge-modus voor bereikvergroting
- Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)-beveiliging en gegevensversleuteling speciaal voor bedrijven
- Uitgebreide beveiliging (802.1X supplicant, SSID-naar-VLAN-toewijzing, MAC-toegangscontrole, detectie van ongeoorloofde accesspoints)
- IPv6-ondersteuning
Linksys
234356 Items

Specificaties

EAN
4260184663392

16 andere producten in dezelfde categorie: