Barco ClickShare CSE-200+

Barco ClickShare CSE-200+

Referentie:

€ 2.355,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten. Met ClickShare, de oplossing voor draadloze samenwerking, kan uw bedrijf moeiteloos ideatiesessies organiseren en efficiënt samenwerken.


Meer mogelijkheden om informatie te delen


De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de ClickShare Button gewoon aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op het grote scherm van de vergaderruimte. De ClickShare-app biedt u extra functies om samen te werken met laptops of mobiele apparaten. Gebruik zowel de Button als de app in de vergaderruimte om content nog beter te delen.


Stimuleer creativiteit overal in uw bedrijf


De CSE-200+ is ontworpen voor implementatie in bedrijven. Hij biedt dan ook uitgebreide beveiligingsfuncties, een volledig naadloze netwerkintegratie en de gemoedsrust van centraal beheer. Met volledige BYOD-ondersteuning, een HDMI-ingang voor oudere apparatuur (zodat u kunt schakelen tussen draadloze en bekabelde bronnen) en een ruime keuze aan interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm, verbetert de CSE-200+ de brainstormsessies en productiviteit in uw bedrijf.

Barco
234356 Items

Specificaties

EAN
5400503000180

16 andere producten in dezelfde categorie: