Netwerk splitter - Internet splitter - UTP splitter - RJ45

Netwerk splitter - Internet splitter - UTP splitter - RJ45

Referentie:

€ 6,71
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Deze netwerk splitter is perfect voor als u het zat bent om elke keer een internet (UTP) kabel van het ene naar het andere apparaat te trekken. Met deze netwerk splitter hoeft u dus niet telkens de kabel uit bijvoorbeeld uw televisie naar uw Playstation of laptop te trekken.

Meestal staan apparaten zoals Playstation, televisie, televisie kastjes (Ziggo/KPN) en andere internet gebruikers in een kast. Wanneer u maar 1 internet kabel heeft kan het dan vervelend zijn om elke keer deze kabel in een ander apparaat te stoppen. Niet alleen is het slecht voor de kabel in verband met slijtage van de binnenste mantel. Maar dit is ook erg vervelend als u met uw arm in de stoffige en smalle kastjes moet manoeuvreren om de kabel in/uit het apparaat te stoppen/halen.

De oplossing is deze netwerk splitter, de onderdelen zijn van koper die vervolgens verguld zijn voor een minimale snelheid afname van uw internet. Zo kunt u blijven streamen/gamen etc waar andere netwerk splitters dit niet meer toelaten wegens een te grote afname van uw internet snelheid.

Model: RJ45 1 naar 2
Te gebruiken met: Cat 6, Cat 5e en Cat 5

Let op:
Met deze netwerk splitter kunt u niet tegelijkertijd internetten, u kunt met één apparaat op het internet wanneer het andere aangesloten apparaat compleet uit staat. Wilt u dit wel graag kunnen dan dient u een netwerk HUB/Switch te kopen, deze gebruiken overigens wel continu stroom.
234356 Items

Specificaties

EAN
0871932679233

16 andere producten in dezelfde categorie: