Circle Home Plus

Circle Home Plus

Referentie:

€ 149,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Circle Home Plus (2e generatie) is de opvolger van de Circle with Disney (1e generatie). Met Circle Home Plus beheer je het internetgebruik van het hele gezin. Door de Circle Home Plus met jouw WiFi-thuisnetwerk te verbinden, krijg je controle over alle apparaten die daarmee verbonden zijn. Denk daarbij dus aan smartphones, tablets, laptops, tv’s, PlayStations, enzovoorts.

Filters (basis functie)
Sommige content is niet voor kleine oogjes bestemd. Gelukkig zijn er filters die ervoor zorgen dat kinderen die content niet te zien krijgen. Per website of app kan een blokkering gezet worden, maar ook per categorie. Denk bijvoorbeeld aan de app store, expliciete content, gaming en social media. Er zijn in de app al vier voorgeprogrammeerde filters, gebaseerd op verschillende leeftijdscategorieën.

Tijdslimieten (premium functie)
Via de gratis Circle Parental Controls-app voor iOS en Android kan je per gezinslid tijdslimieten vaststellen. Ook kan je bepalen welke apps en websites ze wel en niet mogen zien. Circle Home Plus werkt onder andere met Facebook, Instagram, FaceTime, en nog veel meer.
Zo kan bijvoorbeeld instellen dat je kind per dag 1 uur spelletjes mag spelen en een half uurtje op Facebook mag. Je kunt zelfs de totale tijd online per dag instellen.

Bedtijd (premium functie)
Stel via de Circle Home Plus in de app per persoon een bedtijd en een wektijd in. In die periode is er geen toegang tot internet op de apparaten die aan die persoon gekoppeld zijn.

Internetpauze (premium functie)
Met één druk op de pauzeknop pauzeer je het hele internet in huis. Ideaal onder het eten, wanneer het tijd is voor huiswerk of voor wat quality time met het gezin! Je kunt ook vaste tijden inplannen waarop het internet niet beschikbaar is voor alle gezinsleden. Circle Home Plus heeft geen invloed op slimme thermostaten, rookmelders, verlichting of andere smart home apparaten, dus die blijven gewoon hun werk doen.
Circle
234356 Items

Specificaties

EAN
0856696007010

16 andere producten in dezelfde categorie: