Asus Google Hangouts Meet hardware kit

Asus Google Hangouts Meet hardware kit

Referentie:

€ 1.526,80
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Google Hangouts Meet Hardware Kit

Om de Hangouts Meet hardware te gebruiken, is een Hangouts Meet jaarlijkse licentie nodig!

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor de benodigde gegevens.

Vergemakkelijkt vergaderingen

De Hangouts Meet-hardware brengt dezelfde betrouwbare en eenvoudig te verbinden videovergaderervaring van Hangouts Meet naar uw vergaderruimte.

De componenten werken naadloos samen om boeiende HD-vergaderingen betaalbaar en zonder hoofdpijn te maken.

Voor kamers van alle soorten en maten.

De 4K-sensorcamera detecteert de deelnemers in een ruimte en zoomt en bewerkt het beeld automatisch om het best mogelijke zicht op de deelnemers te krijgen - een gezichtsveld van 120 maakt dit zelfs in de kleinste ruimtes mogelijk. De Speakermic werkt ook actief aan het elimineren van echo's en achtergrondgeluiden, en levert een kristalhelder geluid in ruimtes tot 23 vierkante meter. Met deze intelligente componenten dekt de Hangouts Meet-hardwareset moeiteloos meer dan 80% van de vergaderzaaltypes/-vormen, direct uit de doos.

Ontwikkeld met intelligentie

De Speakermic, ontworpen en gebouwd door Google, vermindert op intelligente wijze echo's en elimineert actief achtergrondgeluiden om een rijk, immersief en kristalhelder 360˚ geluid te leveren. Sluit simpelweg tot 5 luidsprekers op elkaar aan om een superieure geluidskwaliteit in elke hoek van de kamer te brengen. Elke Speakermic heeft een micro-USB-aansluiting, een voeding en 2 Ethernet-poorten voor daisychaining.

De camera blinkt uit in krappe ruimtes waar hij automatisch kan zoomen en bijsnijden. Op basis van het aantal personen in de ruimte past de camera automatisch de zoom en de beeldverhouding aan aan het best mogelijke beeld.

Gemakkelijk op te zetten, eenvoudig te beheren

In enkele minuten kunt u Hangouts Meet hardware opzetten en contact opnemen met uw team, of ze nu op een andere verdieping of in een ander land zijn.

De hardwarekit kan zelfs zelf een diagnose stellen van problemen, en de firmware van alle componenten wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie om altijd de beste video-ervaring te garanderen. Het op afstand monitoren en beheren van apparaten maakt het voor beheerders eenvoudig om de controle te behouden.

One-Click Vergaderingen

Dankzij de diepgaande integratie met G-Suite is het bijwonen van een vergadering net zo eenvoudig als het aftappen van de bedieningselementen. Registreer de kamer met Google Calendar en de vergaderingen van uw bedrijf verschijnen automatisch op de controller met alle details. Presenteer of deel uw scherm direct draadloos om samen te werken met deelnemers over de hele wereld.

De kracht van Hangouts en Chroom

Hangouts Meet hardware maakt gebruik van de kracht en eenvoud van een ASUS Chromebox om naadloze, betrouwbare toegang tot Hangouts Meet te bieden vanuit een vergaderzaal.

Hoe werkt de Hangouts Meet hardware met de Jamboard?

Jamboard maakt gezamenlijke creativiteit mogelijk, zelfs wanneer teams over de hele wereld verspreid zijn. Met een paar tikjes kun je je Jam hangen zodat iedereen ideeën tot leven kan zien komen en zelfs mee kan doen met de Jamboard app.

Google Hangouts Meet hardware kit inbegrepen:

Asus Chromebox 3

4 GB RAM, Intel Core i7-processor (8.Gen)

Speakermic

Kristalhelder 360° geluid in/uitgang tot 6m, actieve echo-onderdrukking en beheer van achtergrondgeluiden.

Camera

4K beeldsensor met 720p videostreaming, 120° groothoekbeeld met intelligente deelnemersdetectie en automatische zoom- en bijsnijfunctie.

Controller

10.1", 1280x800 touchscreen met HDMI voor Full HD-presentaties vanaf uw computer

Beheer

Automatische firmware-updates en opties voor zelfdiagnose/reparatie

Asus
123 Items

Specificaties

EAN
4718017042109

16 andere producten in dezelfde categorie: