Vixime - Webcam - Full HD - met Microfoon - Verlichting - voor PC & Laptop - Zwart

Vixime - Webcam - Full HD - met Microfoon - Verlichting - voor PC & Laptop - Zwart

Referentie:

€ 24,73
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Deze webcam is ideaal voor zowel zakelijk als privé gebruik, zoals bijvoorbeeld voor het thuiswerken, lesgeven en om je familie en vrienden te videobellen met de webcam! De webcam is kwalitatief van goede kwaliteit en heeft een 1080P Full HD scherm waardoor je scherp zichtbaar bent voor anderen. Tevens beschikt de webcam over een ingebouwde microfoon en een verlichting die je aan- en uit kunt zetten.

Full HD - 1080P
Door de hoge kwaliteit van de webcam kan je gemakkelijk jezelf op hoge kwaliteit vertonen via de webcam, hierdoor kunnen zakelijke contacten een proffesioneel indruk van jou krijgen vanuit de computer, zonder dat er storingen zijn over de beeldkwaliteit. Ook is het erg leuk voor je vrienden- en familie om jou in piekfijne kwaliteit terug te kunnen zien.

Ingebouwde microfoon & omgevingsgeluid-demper:

Daarnaast beschikt de webcam van een ingebouwde microfoon van hoge kwaliteit waardoor je glashelder en duidelijk verstaanbaar bent voor anderen. Tevens beschikt de webcam van een geautomatiseerd systeem dat omgevingsgeluiden herkent en dempt, zodat jouw stem, danwel relevant geluid duidelijk wordt overgebracht naar de ontvanger.

Ingebouwde verlichting
Dankzij de ingebouwde verlichting die je gemakkelijk aan- en uit kunt zetten ben je altijd goed zichtbaar voor anderen, of het nou donker of schemerig is, dat maakt niet uit. Door de vierdelige witte verlichting ben je helder zichtbaar als de belichting negatief wordt beinvloedt door slechte lichtinval. De zogenoemde ''scene fill light'' zorgt ervoor dat de contrast met de omgeving en de verlichting optimaal wordt gesynchroniseerd.

Sterke houder:
De webcam is compact en fraai van design die je gemakkelijk kunt vastmaken aan het scherm van je laptop danwel monitor. Door de beweegbare kleppen op de achterkant kun je deze webcam gemakkelijk bij elk scherm vastmaken, zodat jij ongestoord je werkzaamheden en- of het gesprek kunt gaan houden!

Verpakking
De webcam wordt geleverd in een sterke en compacte doos zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. Nadat je de doos opent kun je de gemakkelijk alle onderdelen vinden en de webcam zeer snel opstarten via de USB-kabel.

Specificaties
- Gebruikbaar voor Mac & Windows
- Beschikt over 2 megapixels
- Beschikt over 25 FPS
- Beschikt over 1080P Full HD
- Bevat USB plug and play, kabellengte van 1M
- Beeldschermresolutie: 1080 x 720
- Het gewicht is 168 gram
Vixime
123 Items

Specificaties

EAN
8720207000161

16 andere producten in dezelfde categorie: