Olympus PEN E-PL9 + EZ-M 14-42 EZ - Bruin/Zilver

Olympus PEN E-PL9 + EZ-M 14-42 EZ - Bruin/Zilver

Referentie:

€ 499,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Olympus PEN E-PL9 is een camera waarmee jij je creatieve kant kan laten zien. De E-PL9 komt uit de succesvolle PEN serie en bevat een handig touchscreen, 4k-video en ingebouwde beeldstabilisatie. Zo kun je haarscherpe 4k beelden filmen zonder trillingen. De camera bevat handige art-filters waarmee je de meeste creatieve foto’s kan maken. Het delen van de foto’s gaat eenvoudig via wifi en bluetooth. Daarnaast is er een breed aanbod aan lenzen beschikbaar voor de E-PL9.

Art Filters…een kunst op zich

Sinds jaar en dag hebben Olympus camera fantastische Art Filters aan boord, die je realtime op je scherm of in je zoeker ziet. Het aantal Art Filters is in de E-PL9 uitgeroeid tot maar liefst 16 stuks. Nieuwe Art Filters als Bleach Bypass en Instant Film geven een stukje nostalgie terug aan je zojuist gemaakt foto’s, effecten zoals je ze kent van de instant camera’s van vroeger.

Leren kennen

Wil je de E-PL9 snel en makkelijk leren kennen? De gratis OI.Share app bevat een aantal ‘How to’-filmpjes en laat je op die manier nog sneller je camera kennen. De app, die ook bedoeld is om je camera op afstand te bedienen en je foto’s draadloos over te dragen, zorgt nu middels Bluetooth LE en Wi-Fi dat je camera en je smart device altijd optimaal zijn verbonden. Je kan zelfs je camera nu via de app inschakelen, zonder je camera uit je tas te hoeven halen. Zo kan je snel je laatst gemaakte foto’s terugkijken.

DEEL HET LEVEN

Wanneer ik een super foto van een vriend ontvang, wil ik die delen met anderen, liefst meteen. Dat is nu een stuk makkelijker dankzij de wifi-verbinding tussen mijn E-LP9 en smartphone. Ik kan zelfs beelden op mijn camera terughalen als deze in mijn tas zit en ze posten met de gratis app. De kwalitatief geweldige foto's hebben gezorgd voor een groeiende belangstelling voor mijn blog en Instagram-account.

Deel je foto's en video's

Dankzij de wifi-verbinding tussen de E-PL9 en een smartphone kan je makkelijk beelden delen met je vrienden en familie. Met de app OI.Share kan je beelden handmatig importeren van de camera naar je smartphone. Ook is het mogelijk om de beelden automatisch te importeren naar je smartphone.

Standaard bijgeleverd:

  • Olympus PEN E-PL9 body
  • 14-42mm Pancake EZ lens
  • Afneembare flitser
  • Accu
  • Acculader
  • Handleiding
  • Twee jaar garantie
Olympus
4527 Items

Specificaties

EAN
4545350051877

16 andere producten in dezelfde categorie: