THOMSON UHD 55UD6336 FLAT BLACK

THOMSON UHD 55UD6336 FLAT BLACK

Referentie:

€ 539,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Een prachtig beeld met 10-bits HDR-paneel en toegang tot internet
De 55-inch Thomson 55UD6326 LED-TV levert een ongeëvenaarde Ultra-HD-beeldkwaliteit met zijn 10-bits paneel en HDR-technologie. Ontdek het internet op je tv met de Smart TV 3.0-service. Je kan films streamen en naar muziek luisteren vanuit je zetel.

Dichter bij de actie dankzij de uitstekende kleurweergave
De Thomson UD6326-tv's bieden een uitstekende beeldkwaliteit. Je kan rekenen op een hoge precisie in de weergave van de kleinste details. De tv biedt een rijkdom van kleuren met het 10-bits paneel waarmee je verschillende helderheidsniveaus voor elke kleur kunt weergeven. De beelden zijn hierdoor nauwkeurig en natuurlijker.

Geniet van beeld in 4K Ultra HD kwaliteit
De Ultra HD-schermresolutie van 3840 x 2160 is vier keer scherper dan Full HD. Zelfs als je in de buurt van het scherm zit, zie je de pixels nooit.

Internet op jouw tv
De meest voorkomende apps op je tv zijn echt een pluspunt. Met deze Thomson TV 50UD6326 kan je jouw video's rechtstreeks bekijken in UHD op Netflix of YouTube. Via de webbrowser heb je toegang tot jouw favoriete sites en kan je via Wi-Fi ook snel je sociale netwerken of mails bekijken vanuit je zetel. Op jouw tv-scherm kan je multimediabestanden openen en deze kan je via het op thuisnetwerk ook verzenden vanaf je smartphone / tablet.

Een zeer complete connectiviteit
Sluit jouw tv makkelijk aan op je andere apparaten dankzij de HDMI-poorten en USB-poorten (standaard 2.0). Je geniet ook van draadloze Wi-Fi en RJ45-connectiviteit voor internettoegang. Om al je randapparatuur aan te sluiten, heeft de tv ook een koptelefoonaansluiting, een composietingang en een optische digitale uitgang. Elke UD6-tv heeft een satellietinvoer, dus je kan ook programma's ontvangen die worden uitgezonden via satelliet.

Netflix: nu beschikbaar
Netflix is een van de grootste streaming-diensten ter wereld, met een reeks programma's die zijn ontworpen om voor iedereen iets te bieden. Bekijk programma's die speciaal voor je zijn gepland, waaronder originele Netflix-series en bekroonde films en documentaires. Nu beschikbaar in 4K UHD HDR-kwaliteit.

Slank en strak ontwerp
Het slanke frame geeft een vleugje meer sereniteit waardoor de televisie mooier in je interieur past dan je jezelf had kunnen voorstellen. Eenvoudig en elegant, de tv combineert perfect design met functionaliteit.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.
Thomson
157 Items

Specificaties

EAN
5901292512125

16 andere producten in dezelfde categorie: