Sony KD-65XG7004 - 4K TV

Sony KD-65XG7004 - 4K TV

Referentie:

€ 656,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Sony KD-65XG7004 van 65 inch (165 cm) is de opvolger van de populaire XF7004 4K Ultra HD LED tv.Deze 4K tv geeft 4x scherper beeld dan een full HD tv en daarmee een lust voor het oog, evenals het strakke design van de XG70-serie. Om geen afbreuk te doen aan het design van je televisie is de poot aan de achterzijde voorzien van kabelgootjes, waarin je netjes je kabels kunt wegwerken. Lekker strak toch? Met de sneltoetsen op de afstandsbediening kijk je binnen een aantal klikken je favoriete serie op Netflix of videoclip op YouTube. Ook is het mogelijk TV-programma's rechtstreeks op te nemen op een USB-stick of externe hardeschijf.

Plus- en minpunten van de Sony KD-65XG7004


100Hz Motionflow XR
4K HDR (High Dynamic Range)
YouTube en Netflix app in Smart-TV omgeving
Geen Voice Control afstandsbediening

Bekijk de verschillen tussen Sony Party speakers:

De XG7004 is een 4K Ultra HD tv met smart tv. De tv is uitgevoerd met een 50Hz beeldpaneel en 100Hz Motionflow.

De XG8096 is een 4K Ultra HD tv met Android TV functionaliteiten, Voice Control en ingebouwde Chromecast. De tv is uitgevoerd met een 50Hz beeldpaneel en 400Hz Motionflow.



Belangrijkste kenmerken van de Sony KD-65XG7004:


- Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 109 cm (43 inch), 124 cm (49 inch), 140 cm (55 inch) en 165 cm (65 inch)
- 4K High Dynamic Range
- 4K X-Reality PRO
- TV programma's opnemen op USB-stick of Externe Hardeschijf


Smal frame
Het scherm wordt omzoomd door een dun, smal frame dat het kijkoppervlak maximaliseert.


Slim kabelbeheer
Verberg kabels in de standaard en houd ze op hun plek met de meegeleverde kabelhouder. Zo hou je de voorkant van de TV zonder kabels en kan je je zonder afleiding focussen op het beeld.


Smart TV
Ga rechtstreeks naar YouTube of Netflix en geniet van jouw favoriete video's en series. Bekijk clips sneller dan ooit met deze internet-tv dankzij de YouTube- en Netflix-knop op de afstandsbediening waarmee je eenvoudig door alle inhoud bladert.


4K-HDR beeldkwaliteit
4K X-Reality PRO-beeldverwerking, exclusief voor Sony, schaalt elke pixel op voor opmerkelijke helderheid. Pixels in meerdere frames worden geanalyseerd en de beelden worden scherper gemaakt en verfijnd in realtime. Deze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. Je ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.


4k HDR gaming
De 4K HDR-televisies van Sony zijn perfect voor de PlayStation®4 en de PlayStation®4 Pro. Ga helemaal op in een interactieve, spannende game-ervaring met levensechte texturen en prachtig levendige kleuren.


Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.
Sony
83 Items

Specificaties

EAN
4548736095571

16 andere producten in dezelfde categorie: